Keystone logo
Boston University Questrom School of Business

Boston University Questrom School of Business

Boston University Questrom School of Business

Introduktion

Vid Boston University Questrom School of Business förändras vi varje dag. Vi omformar befintliga program, skapar nya och söker nya sätt att utöka våra elevers erfarenhet för att säkerställa att de får värdefulla färdigheter, insikter och kontakter från vårt livfulla samhälle och kommer in i arbetskraften som mycket effektiva ledare.

På Questrom står innovation verkligen för inspiration. Vi gör inga ändringar bara för ändringarnas skull. Vi förbättrar utbildningen vi erbjuder våra studenter och revolutionerar ledningsutövningen genom vår fakultets forskning. Vi tror på att gnista innovation som omdefinierar.

Vi har en unik position inom företagsutbildning och vi strävar efter att vara framstående inom allt vi gör. Vi är en del av ett av världens ledande forskningsuniversitet i en internationell stad känd för innovation.

Vi förbereder innovativa och etiska ledare som förstår företagets inverkan på samhället och skapar värde för världen. Våra studenter förstår organisationssystem, ledarskapets viktiga roll och de krafter som omvandlar den globala ekonomin. Vi genererar vetenskaplig kunskap och insikter som främjar ledningsmetoder genom vår forskning, undervisning och samhällsengagemang. Vi tar väldigt seriöst vår skyldighet att ge dig en pedagogisk upplevelse som ger en ansvarsfull och lyhörd global ledare som positivt påverkar anställda, kunder, ägare och de samhällen där du verkar.

På Questrom fokuserar vi på att leverera exceptionella resultat för dig, inom och utanför klassrummet. Vår starka fakultet inkluderar framstående forskare, dynamiska lärare och erfarna verkliga utövare från näringslivet. Våra läroplaner är rigorösa och krävande när du prövar dina intellektuella, interpersonella och beslutsfattande färdigheter. Våra studenter kommer hit från hela världen och ger olika pedagogiska och kulturella bakgrunder och arbetsupplevelser. Bostons stad utgör en enastående bakgrund som ett ledande centrum för högteknologi, sjukvård och entreprenörskap.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

  • Boston

    Commonwealth Avenue,595, 02215, Boston

    Frågor