Keystone logo
Boise State University College of Business & Economics Masters of business administration program
Boise State University College of Business & Economics

Masters of business administration program

Boise, ID, Amerikas förenta stater

Request duration

Request teaching languages

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På Campus

Introduktion

Boise State MBA ger det kunskapskrav som krävs för att lyckas i vår dynamiska näringsliv. En stark allmän MBA-läroplan, lärd av professorer med både doktorsexamen och branscherfarenhet, ger eleverna grunderna. Dessutom tar Boise State MBA-studenter valfria för att få kompetens inom redovisning och finans, högteknologisk marknadsföring, informationsteknik, entreprenörskap, internationell verksamhet. Studenter kan också fokusera utanför affärsplanen med sina valämnen inom områden som teknik, hälsovetenskap, undervisning och prestation, teknik eller offentlig förvaltning. Fördjupningsgraden sätter Boise State MBA examen frånsett förpackningen.


Boise State University MBA-programmet är det enda MBA-programmet i Treasure Valley som bär den eftertraktade AACSB internationella ackreditering.

Boise State's MBA-program är utformat för den tidiga och medellånga karriären som värderar ett högkvalitativt studieprogram, och erbjuder det kunskapskrav som krävs för framgång i en alltmer komplex global arbetsmiljö.

Boise State Universitys MBA-program förbättras starkt av vår plats.

Boise, Idaho huvudstad, är hem för flera Fortune 500-företag och erbjuder också ett trevligt milt klimat samt oöverträffade möjligheter till friluftsliv.

Boise State University MBA kandidater har en hög grad av motivation, professionell arbetslivserfarenhet, stark ledarskapspotential och en lämplighet för doktorandstudie. Våra MBA-studenter kommer från ett brett spektrum av olika bakgrunder, inklusive teknik, samhällsvetenskap, liberal konst, affärer, hälsa och andra.

En typisk MBA-kandidat kommer att:

  • Ha en kandidatexamen från en regionalt ackrediterad institution
  • Har en GPA på 3,00 eller bättre
  • Företrädesvis har minst två års betydande arbetslivserfarenhet (avviker med en GMAT-poäng på 600)
  • Uppnå ett minimumspoäng på 500 på GMAT
  • Har ett GMAT-kvantitativt poäng på minst 32 eller> 60 på mattexamen

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Om skolan

Frågor