Keystone logo
BMI Business School Istanbul

BMI Business School Istanbul

BMI Business School Istanbul

Introduktion

BMI, i sina utbildningsprogram, harmoniserar akademisk/teoretisk kunskap med praktisk erfarenhet från näringslivet och ett visionärt perspektiv från framgångsrika chefer och ledare. På så sätt gör det det möjligt för deltagarna att vidga sitt perspektiv, se över sina affärsstrategier och förbättra sina ledningsinsikter. I ett företag med ledande universitet, institutioner och utbildare, såväl som med inspirerande företagsledare, konsulter och ledare, följer BMI noga näringslivets utbildningsbehov och tillhandahåller utbildnings- och utvecklingsprogram som möter dagens och framtida behov hos individer och organisationer.

BMI har fyra huvuddivisioner och åtta akademiska enheter för segmentering av sina program för att tillhandahålla rätt lösningar för specifika utbildnings- och utvecklingsbehov. De fyra huvuddivisionerna av våra utbildnings- och utvecklingstjänster är;

  • Öppen plattform (öppen registrering / kort sikt, specialiseringskurser)
  • Executive Education (utvecklingsprogram för chefer på medelnivå till toppnivå)
  • Summit & Conferences (C-Summit Series & Conferences and Meetings)
  • Anpassade/företagsprogram (skräddarsydda lösningar för organisationer)

Erfarenhet & kunnande

BMI grundades 2004 och är den unika handelshögskolan i Turkiet, som fungerar som en bro mellan den akademiska världen och näringslivet. Sedan starten har BMI designat mer än 700 program som samarbetar med mer än 10 ledande universitet, vilket gör det möjligt för proffs att stärka sina karriärer. Idag utmärkte alumner på mer än 12 000 personer i olika expertis- och managementämnen genom att delta i BMI open enrollment och executive education program.

I över 15 år har BMI tillhandahållit specialdesignade skräddarsydda program för olika organisationer och bidragit till deras framgång och hållbarhet över tid. Fram till nu har vi tillhandahållit utbildnings- och utvecklingstjänster för mer än 600 olika företag och genomfört mer än 8 000 dagars professionell utbildning och utveckling.

Företag/anpassade program

BMI, bemyndigat av det djupa kunnande och erfarenhet som BMI har fått genom en öppen plattform, chefsutbildning och ledningskonferenser, tillhandahåller skräddarsydda organisationsutvecklingsprogram för företag och företag i samarbete med ledande universitet, fältexperter och ledande befattningshavare från affärsvärlden.

BMI designar och genomför skräddarsydda utbildnings- och utvecklingsprogram som syftar till att tillhandahålla spjutspetslösningar för organisationers specifika utbildningsbehov och bidra till deras framgång och hållbarhet. Den tillhandahåller lösningar inom olika ämnen segmenterade under åtta olika akademiska enheter genom att använda olika undervisnings- och träningsmetoder.

Platser

  • Istanbul

    Gazi Umur Pasa Sk. No. 31, 34349, Istanbul

Frågor