Keystone logo
Bloom Business School

Bloom Business School

Bloom Business School

Introduktion

Vilka vi är

Bloom Business School “BBS” är en professionell utbildningsinstitution etablerad i Egypten, specialiserad på att tillhandahålla MBA- och DBA-grader från internationella universitet och schweiziska handelshögskolor som är ackrediterade av högt rankade och ansedda globala och europeiska föreningar.

BBS tillhandahåller också utbildningskurser och program i affärslivet för olika segment och sektorer. Våra program riktar sig till både mjuka och professionella färdigheter, med hänsyn till det senaste

Bloom Business School syftar till att:

  • Ge en utmärkt studentupplevelse av högsta standard.
  • Leverera våra program och tjänster genom selektiv personal, hållbar och kostnadseffektiv infrastruktur av hög kvalitet.
  • Erbjuda våra tjänster med högkvalitativa standarder som bidrar till nationella

I Bloom Business School tror vi att lärande på grund av höga globala standarder och genom selektiva yrken kommer att blomstra din karriär, förändra ditt liv och därmed förändra världen!

Varför Bloom Business School , BBS?

Selektiva instruktörer

Vårt team av instruktörer är exakt utvalda för att säkerställa bästa kvalitet som tillhandahålls i enlighet med Bloom Business School anvisningarna

Kvalitetsmiljö

Vi är angelägna om att säkerställa den bästa miljön under inlärningsprocessen, genom välutrustade högklassiga träningsrum och genom väl förberedda ämnen för enkel och smidig referens för att ge eleverna maximal prestanda.

Effektiva program

En blandning av mycket effektiva program har valts för att förbättra olika och olika färdigheter på grund av de senaste globala förändringarna och standarderna som är specialiserade på alla affärsaspekter. Programmen stärker eleverna att bygga sin karriär

Konkurrenskraftiga priser

Samtidigt som vi kämpar för att leva och lära dig samtidigt för att nå högre positioner och få mer inkomst, erbjuder vi mycket konkurrenskraftiga priser för att ha fler elever under paraplyet med affärspraxisk kunskap.

Uppdrag

Vår vision

Att vara ledande när det gäller att leverera internationellt blandat lärande av hög kvalitet i Egypten och över gränserna.

Vårt uppdrag

Ge MBA, DBA-program, professionella examensbevis och mjuka färdigheter med ultimat kvalitet genom selektiva proffs inom den bästa miljön och verktyg för att ge eleverna möjlighet att uppnå sin högsta potential och mål

128271_photo-1460518451285-97b6aa326961.jpeg

Alexis Brown / Unsplash

Platser

  • Cairo

    Etisalat Club Rd, Ezbet Fahmy, El-Maadi, , Cairo

    Frågor