Keystone logo
Berkeley College

Berkeley College

Berkeley College

Introduktion

Lär dig hur Berkeley Blend kan ge energi till din framtid

Vi vaknar till en annan värld. För att lyckas i denna nya värld måste du vara anpassningsbar ... och flexibel. Och precis som en typ av kaffe helt enkelt inte fungerar för alla, måste du hitta rätt blandning. Du kommer att upptäcka att Berkeley Blend är perfekt för att hjälpa dig att nå din fulla potential.

Vara rörlig

Studera på campus, online eller genom en blandning av båda – allt med det stöd och den vägledning som Berkeley är känd för. Med full kursbelastning och kontinuerlig registrering kan du tjäna:

 • En kandidatexamen på så få som tre år
 • En Associate's degree på bara 16 månader
 • Både en kandidatexamen och en MBA på så lite som fyra år

Vissa program erbjuder koncentrerade sjuveckorskursalternativ. Kortare certifikatprogram finns tillgängliga.

Var självsäker

Supporttjänster, såsom handledning, workshops och Center for Academic Success, är tillgängliga på campus och online varje steg på vägen.

Var på plats.

Redan från början kommer du att märka att Berkeley College är en unik collegeupplevelse. Vårt mål är att göra allt för att hjälpa dig att nå din fulla potential. Även om vi har faciliteterna och resurserna för att erbjuda en enastående utbildning som är mycket fokuserad på att förbereda dig för en karriär, säger de flesta att Berkeley College känns mer som en familj. Du kommer inte att känna dig som ett nummer – folk kommer att känna dig vid namn. Någon kommer alltid att finnas tillgänglig för att hjälpa. Och du får en praktisk, kraftfull, praktisk utbildning som förbereder dig för att komma in i den professionella världen.

Var verklig

En viktig del av det som skiljer Berkeley College åt är vår mångfald. Mer än 3 600 studenter (inklusive mer än 420 internationella studenter, representerande 49 länder) studerar på campus i New York och New Jersey, plus Berkeley College Online ® . Vi har elever som är färska från gymnasiet och de som är morföräldrar. Att lära sig med människor från så många olika kulturer och bakgrunder hjälper dig att förbereda dig för att fördjupa dig i en global marknad.

Var anpassningsbar

Att göra det enkelt att passa in en utbildning av hög kvalitet i en hektisk livsstil är också en prioritet på Berkeley College . Våra campus sträcker sig från hjärtat av en av världens största städer till en frodig bergstopp i förorterna till den ultimata flexibiliteten hos Berkeley College Online®. Varje campusplats har sin egen personlighet såväl som många bekvämligheter som förbättrar den pedagogiska upplevelsen. Alla har tillgång till aktiviteter på alla campus. Du kan studera heltid eller deltid; på campus, online eller genom en blandning av båda. Dag, kväll/helg och onlineklasser låter dig balansera dina pedagogiska mål med dina personliga och professionella åtaganden.

Var praktisk

Studieprogrammen på Berkeley College utvecklas och uppdateras regelbundet med input från industrins rådgivande nämnder för att säkerställa att eleverna lär sig de färdigheter som dagens arbetsgivare kräver. Rigorös klassrumsundervisning från professorer med lång yrkeserfarenhet kombineras med praktisk inlärning för en väl avrundad utbildning som verkligen förbereder eleverna för yrkesvärlden.

Antagningar

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

 • New York

  3 East 43 Street, 10017, New York

 • Newark

  536 Broad Street, 07102, Newark

  • Woodland Park

   44 Rifle Camp Road, 07424, Woodland Park

   • Woodbridge Township

    430 Rahway Avenue, 07095, Woodbridge Township

    • New York

     New York, Amerikas förenta stater

     Frågor