Keystone logo
Bellarmine University W. Fielding Rubel School of Business

Bellarmine University W. Fielding Rubel School of Business

Bellarmine University W. Fielding Rubel School of Business

Introduktion

  • 100% av kandidaterna från Rubel School of Business arbetar eller fortsätter sin utbildning
  • Våra akademiker arbetar och studerar i 30 amerikanska stater + 3 internationella destinationer

Klass av 2018-resultat, sex månader efter början. Datainsamling och analys tillhandahålls av Career Development Center.

Uppdrag

Uppdraget för W. Fielding Rubel School of Business är att tillhandahålla studentcentrerad kvalitetsutbildning i den katolska traditionen för liberal konst berikad av olika intellektuella perspektiv för att tjäna samhället med syfte, insikt och medkänsla som överensstämmer med uppdraget från Bellarmine University.

Skolhöjdpunkter

“En av landets bästa handelshögskolor” - The Princeton Review

Bellarmine erbjuder våra affärsstudenter en unik pedagogisk upplevelse: en bred basutbildning i fri konst kompletterad med förstklassig affärsförberedelse. Denna skillnad betraktas ganska gynnsamt av arbetsgivare, som säger att de gillar våra akademiker på grund av sitt skrivande och kritiska tänkande.

Handelshögskolan är också känd för att snabbt integrera innovationer och affärstrender i läroplanen. Till exempel uppmuntrar många arbetsgivare idag sina arbetare att ta MBA-examen; därför har Bellarmine introducerat flera program som tar in nybörjare till sina MBA-examen på bara fem (eller fem och ett halvt) år.

En annan viktig aspekt för en företagsutbildning vid Bellarmine är kravet på praktik och / eller en internationell erfarenhet. Vi kräver att studenterna har / skaffar sig affärserfarenhet - detta kan åstadkommas via tillämpade kursprojekt, praktikplatser och / eller kurskrav samt potentiella volontärprojekt också. Detta garanterar att du får praktisk erfarenhet medan du fortfarande är student, vilket gör dig mycket mer "marknadsförbar" efter examen.

W. Fielding Rubel School of Business vid Bellarmine University är ackrediterad av AACSB International (Association to Advance Collegiate Schools of Business), som placerar den bland elitens handelshögskolor i landet. Bellarmine är inte bara det första och enda privata universitetet i Kentucky som uppnår AACSB-ackreditering, men färre än 5 procent av handelshögskolorna över hela världen har uppnått denna skillnad.

Ytterligare utmärkelser

• Master of Finance Degrees rankade Rubel School of Business # 9 i landet för redovisning och ekonomi på sin lista över bästa små högskolor.

• Ett av de bästa och vackraste skolorna på B-skolan av MBAPrograms.org

• Erkänd som ett CFA-institut anslutet universitet

Platser

  • Louisville

    Newburg Road,2001, 40205, Louisville

    Program

    Frågor