Keystone logo
AUM American University of Malta

AUM American University of Malta

AUM American University of Malta

Introduktion

137230_16x4.5Uniimage1-withtext.jpg

Varför AUM?

American University of Malta (AUM) är ett universitet i amerikansk stil tillägnad högre utbildning och forskning för ett internationellt samhälle på högsta standard. Utbildningsprogrammen, forskningsaktiviteter, och service till samhället förvandlar liv och tjänar samhället genom att utbilda etiskt kunniga medborgare, skapa kunskap, och sätta kunskap i arbete i en global miljö.

AUM utbildar en mångsidig studentgrupp för att bli etiskt ansvarsfulla globala medborgare, kritiska tänkare, och framtida ledare i en akademiskt utmanande inlärningsmiljö. Det strävar ständigt efter att förnya och förbättra kvaliteten i undervisning, forskning, offentlig service och ekonomisk utveckling.

Hur AUM levererar utbildningsprogrammen utgör en avgörande byggsten i grunden för sin identitet. Varje program guidar eleverna att bygga sin kunskap från grunden och strukturera kunskap på ett sammanhängande och kogent sätt. Det tar studenter hela vägen från grundläggande principer till praktisk övning med den senaste branschtekniken som är relevant för deras områden.

Varför studera på Malta?

Beläget mitt i Medelhavet, mellan Europa och Nordafrika, Malta är Europeiska unionens minsta medlemsstat. Berömd för sin 7000-åriga historia och 300 soldagar, Malta har framträtt som en av de mest anmärkningsvärda framgångshistorierna i euroområdet. Erkänd för sin pro-business attityd, toppmodern infrastruktur och blygsamma kostnader för att göra affärer, det har blivit ett land för tillväxtsinnade entreprenörer och multinationella företag.

137231_16x4.5studentsimage3.jpg

Ackreditering

American University of Malta (AUM) slår samman det bästa från två världar när det gäller akademiska standarder och ackreditering. Alla program är utformade av en professionell fakultetsnämnd för att uppfylla amerikanska utbildningsstandarder på högre nivå. Varje examen har fått ackreditering, efter granskning av National Commission for Further and Higher Education (NCFHE) på Malta. I tur och ordning, detta innebär att alla grader som erbjuds på AUM också är fullt erkända i hela Europa och utanför. Sättet vi levererar våra utbildningsprogram utgör en avgörande grund för vår identitet på AUM. Den amerikanska utbildningen i kombination med en europeisk miljö och en mångkulturell studentgrupp ger den perfekta miljön och mervärdet för ditt lärande.

Våra program

Grundutbildningar

Oavsett om du vill skapa en innovativ och ekonomiskt framgångsrik start, designa nästa generation videospel, eller planera layouten för en futuristisk stad, du har kommit till rätt ställe.

Vi erbjuder 10 grundutbildningar:

 • B.S. i företagsekonomi
 • B.S. i näringsliv och finans
 • B.S. i redovisning
 • B.S. i spelutveckling
 • Civilingenjör i elektronik och kommunikationsteknik
 • B.S. i industriell teknik
 • B.S. i maskinteknik
 • B.S. i Väg- och vattenbyggnad
 • B.A. i grafisk design och animering
 • B.A. i kinesiskt språk och kultur

Graduate Program

Välj bland våra tre forskarutbildningar inom affärs- och ingenjörsområdet. Läroplanen behandlar en mängd samtida och pressande frågor, med teori och praktik som förtjänar lika uppmärksamhet. Övervakad av erfarna lärare från ledande universitet runt om i världen, programmet uppfyller de högsta internationella standarderna.

Vi erbjuder tre forskarutbildningar:

 • Magisterexamen i företagsekonomi
 • M.S. i Engineering Management
 • M.S. i cybersäkerhet

Engelska för akademiska ändamål Program

EAP-programmet vid American University of Malta är utformat för att hjälpa studenter som uppfyller alla krav för antagning förutom språkkunskaper och behöver förbättra sina engelska språkkunskaper för att börja sitt utbildningsprogram. Detta program hjälper eleverna att förbättra sina färdigheter i att lyssna, Tala, Läsa och skriva för att hjälpa dem att lyckas när de börjar sin examen.

137232_16x4.5studentsimage2.jpg

Stipendier

Maltesiskt och EU-stipendium

AUM erbjuder fullständiga stipendier till studenter som är maltesiska eller EU-medborgare bosatta på Malta för det sista 5 år. Sökande måste fylla i sin antagningsansökan för att kunna övervägas.

Studentlivet på AUM

Gå inte bara till uni - få ut det mesta av det. På AUM uppmuntrar vi våra studenter att delta i en lång lista med universitetssponsrade aktiviteter. Från strandutflykter till öomfattande kulturella expeditioner, Vi är dedikerade till att se till att våra studenter har gott om möjligheter till skojs skull. Vårt mål att inte bara ha positiv klassrumsupplevelse utan också ha många möjligheter att utveckla långvariga vänskap.

Vår Campus

AUM ligger i Bormla, även känd som Cospicua, en av Maltas ikoniska Three Cities. Området är rikt på kultur, varierad historia och restauranger och kaféer vid den vackra vattnet. Vårt campus, ursprungligen designad av William Scamp, användes under andra världskriget som en brittisk marinbas. Tungt bombad under denna period, byggnaden lämnades i ruiner i många år. Restaureringsprocessen inkluderade ansträngningar för att hålla det historiska bevarandet av artefakter i byggnaden.

137233_16x4.5Studentsimage1.jpg

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

 • Cospicua

  Cospicua, Malta

Frågor