Keystone logo
Aston Business School Mba master i företagsekonomi
Aston Business School

Mba master i företagsekonomi

Birmingham, Storbritannien

0 Months

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Distansutbildning, På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

START INGÅENDE

Aston MBA är nästa kapitel i din karriär. Om din ambition är att leda i internationella organisationer eller starta något närmare hemmet, kommer kursen att stryka ditt strategiska tänkande och förbereda dig för en karriär i framkant av verksamheten.

De bästa ledarna har behärskat konsten att fatta beslut och handling baserat på kritiskt tänkande. Din Aston MBA lär dig att reflektera över din egen karriär, uppleva nya möjligheter och utveckla en tillväxtinriktning. Du kommer att bli initiativande i allt du gör.

Flexibla studievägar
Vi erbjuder ett urval av vägar för att du ska kunna kombinera dina MBA-studier med dina professionella och personliga åtaganden:

 • 12 månaders heltid MBA
 • 30 månaders Executive Part-Time MBA
 • 30 månaders Executive Apprenticeship MBA
 • 24 månad Online MBA

Alla studierätt är fullt ackrediterade och leder till hela Aston MBA-priset.

Gå med i ledningarna

Aston Business School är konsekvent erkänd av världens mest framträdande rankningar som att vara i framkant av företagsutbildning:

 • Aston rankas i de högsta 1% av Business Schools världen över med triple ackreditering från AMBA, AACSB och EQUIS, de ledande ackrediteringsorganen för handelshögskolor i Storbritannien, USA och Europa.
 • Vi har tilldelats guld i undervisningsskyddsramen (TEF, 2017).
 • Aston MBA är en av världens högsta MBA (nivå 1) i CEO Magazine Global MBA Ranking 2017.
 • Vår heltid MBA är anked 5: e i Storbritannien och 26 i Europa i Eduniversal Best Masters Ranking (2017).
 • Executive MBA rankas i topp 40 i världen av CEO Magazine Global MBA Rankings (2017).
 • Vi är en topp 10 universitet i Online MBAs Global MBA Rankings (CEO Magazine 2016).
 • Online MBA rankas som topp 15 i världen (QS Distance Online MBA Rankings 2017).
 • 5 QS-stjärnor för excellens inom undervisning, anställbarhet, innovation, faciliteter, inklusivitet och internationalisering.
 • Vi är en av endast tre handelshögskolor i Storbritannien för att ta emot Gold Level Charter Gold Award för att visa exceptionellt engagemang för att stödja småföretaget.

Mer än en MBA

Få mer från din MBA på Aston. Vi erbjuder en mängd olika fördelar för att du ska få ut det mesta av din tid med oss.
Hämta kant

Vårt erbjudande är mer än en MBA. Skärpa ditt tänkande med ett personligt utvecklingsprogram utformat och levererat av professorer och utövare inom beteendevetenskap. Aston Edge är vårt sätt att träna dig för den mer elusiva, sociala och personliga sidan av verksamheten. Mänsklig psykologi är hala, så Edge är utformad för att hjälpa dina strategier hålla sig vid hantering av ett komplext utbud av intressenter och affärsprojekt.

Dedikerad karriärsupport

Vi lär dig repen så att du kan göra det till toppen. Vårt omfattande karriärhanteringsprogram är utformat för att öka din anställbarhet och hjälpa dig att ta nästa steg, oavsett om det är en ny roll, en karriärbyte eller starta en start. Aston MBA: s dedikerade karriärkonsulent, Paul Schoonenberg, drar 15 år av företags- och ekonomisk erfarenhet och har arbetat i Storbritannien, Europa och Asien. Det är Pauls jobb att hjälpa dig att kartlägga din karriärplan efter MBA.

Vägledning från början

För att hjälpa dig att reflektera över ditt lärande har du möjlighet att vara partner med en Aston MBA-kandidatmästare. Din mentor kommer att ha en viktig roll under din tid på Aston, som fungerar som ljudkort och matar in i dina studier. De kommer att ge dig ledande karriärrådgivning och dela med sig av sina erfarenheter för att hjälpa dig att förbereda dig för en karriär högst upp.

Var till

Dra nytta av ett brett utbud av möjligheter till internationell resa och studera som en del av ditt MBA-program. Heltid MBAs kommer att tillbringa en vecka hos en av våra europeiska handelsskolans partnerinstitutioner där de kommer att delta i föreläsningar, nätverk med andra MBA och besöka multinationella organisationer. Det finns också en chans att studera utomlands som en del av ett sommarprogram, en term utomlands eller till och med få ytterligare mästare som en del av vårt prestigefyllda Double Degree-program.

Din MBA börjar här

Ladda ner MBA-broschyren för mer information om Aston MBA.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • MBA (Master in Business Administration)
  • Madrid, Spanien
 • Manchester Global Deltid MBA
  • Dubai, Förenade arabemiraten
 • Masters of Business Administration
  • Suva, Fiji