Keystone logo
Asia School of Business Executive MBA
Asia School of Business

Executive MBA

Kuala Lumpur, Malaysia

16 Months

Engelsk

Heltid

31 Oct 2024

Jan 2025

USD 43 000

Blandad, På Campus

Introduktion

Asia School of Business (ASB) Executive MBA-programmet erbjuder en transformativ 16-månaders resa skräddarsydd för upptagna proffs. Genom en blandning av modulära och hybrida helgkurser får du de färdigheter och kunskaper som är nödvändiga för att trivas i dagens globala ekonomi.

Dra nytta av en rigorös läroplan anpassad till kvaliteten på MIT Sloan, vilket ger tillgång till uppskattade fakulteter över hela världen. Med hälften av dina kurser som leds av ASB-fakulteten baserad i Asien, får du unika regionala insikter.

Är du redo att ge dig ut på en resa som kommer att lyfta din karriär och professionella utveckling? Gå med i ASB Executive MBA-programmet idag.

Globalt erkänd, Asienorienterad

ASB Executive MBA (EMBA)-programmet, i samarbete med MIT Sloan, bygger på en hundraårig tradition av akademisk excellens, med inspiration från kända pedagogiska principer och kärnfilosofier. Positionerad i en dynamisk region, vår starka grund förstärks ytterligare av ett formidabelt nätverk och regionala resurser, vilket lyfter programmet till oöverträffade höjder.

EMBA är skräddarsydd för ledare på medel- till seniornivå och erbjuder en distinkt resa som sömlöst integrerar kunskapssträvan och karriärutveckling. Med ett balanserat tillvägagångssätt som omfattar undervisning på campus och hybridundervisning kan du fördjupa dig i företagsledning och tillämpa nyvunnen kunskap på verkliga utmaningar.

EMBA syftar till betydande professionell inverkan. Varje kurs erbjuder en kontinuerlig plattform för att lära, testa och tillämpa klassrumsteorier och verkliga exempel för att hantera kritiska organisatoriska utmaningar.

Antagningar

Stipendier och finansiering

Läroplan

Studieavgift för programmet

Karriärmöjligheter

Studentberättelser

Om skolan

Frågor