Keystone logo
Aros Business Academy

Aros Business Academy

Aros Business Academy

Introduktion

1

Aros Business Academy - Mini MBA och träning

Vi strävar efter att stoppa massproducerad ledarskapsutbildning och istället designar vi Mini MBA ledarskapsutbildning, som skapar en märkbar förändring - för dig och för din arbetsplats.

Den internationella Mini MBA
Vi erbjuder dig The International Mini MBA , som är helt online Mini MBA.

Vi är övertygade om att du kommer att vara förtjust i oss
Du har antagligen deltagit i mycket spännande ledarutbildning där du har återupplåtats och laddat upp till jobbet igen. Men hur mycket av denna träning har skapat en varaktig förändring för dig? Om du följer statistiken är det väldigt få. På Aros Business Academy är vi passionerade för att skapa den här förändringen - så det är vettigt att du spenderar tid på en Mini MBA, och det är så bra för den arbetsplats som skickar dig. Vi skapar det med både stora och små åtgärder - och några av dem är till och med helt osynliga för dig.

Varför välja en Mini MBA?
Låt oss först fastställa att en Mini MBA inte är en MBA. Självklart är man frestad att säga. Ordet "Mini" säger ganska öppet att vi har att göra med en kort, kondenserad och förenklad version av en MBA. En MBA tar vanligtvis två år, medan en Mini MBA normalt tar sex månader. En Mini MBA riktar sig till anställda som behöver förbättra sina kunskaper och verktyg i förvaltningen men har inte för avsikt att ta en MBA eller ett Diplom in Management (på grund av tid, pengar eller lutning) - åtminstone inte just nu. Det kan vara ledare med omfattande erfarenhet av ledarskap, och det kan vara människor som skulle vilja ta nästa steg och uppta en ledande ställning i framtiden.

Det viktigaste är skickliga (riktigt skickliga) föreläsare som är kär i sina fält
För att vara en skicklig instruktör på våra Mini MBA måste du ha professionell ledarskapskompetens, utan tvekan om det. Som är mer än 40 föreläsare har uppenbarligen samtidigt varit bland de ledande experterna inom sitt område. Men vi kräver mer av dem! De måste vara passionerade för vad de undervisar, så att de kan engagera deltagarna till fullo. Och då måste de vara skickliga underlättare som kan se DIN utmaning och relatera ämnet till exakt DIG. Det är kanske därför 97,9% av våra studenter anser att föreläsaren var "bra" eller "mycket bra" på att anpassa Mini MBA specifikt för dem. En siffra som vi är relativt stolta över för att det inte är lätt att uppnå. Vi erbjuder de två Mini MBA-programmen Aros Mini MBA och ABA Mini MBA . Vi erbjuder också Mini MBA i Tyskland (Deutschland) och i Sverige: Mini MBA Chefsutbildning . Och på Grönland: Kursus i Grønland .

Vi lovar att Mini MBA är anpassad till dina problem och utmaningar
På Aros är vi väldigt mycket emot rutinens körning med samma gamla material. Vi tror att du kommer att få ut det mesta av din Mini MBA om teorin läggs i perspektiv av de problem du stöter på i ditt vardagsliv och att fallen är relaterade till din arbetssätt. Därför kommer du att få en kort e-kurs på lärande före början av Mini MBA. Och vi skickar ett frågeformulär om dina antaganden och utmaningar, så instruktören och våra experter kan anpassa kursmaterialet till dina exakta behov.

Platser

  • Copenhagen

    Aros Business Academy | Fredericiagade 15, 1310, Copenhagen

    Frågor