Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
American Tech and Management University

American Tech and Management University

American Tech and Management University

Introduktion

Världen blir alltmer globaliserad varje dag, och alla har rätt till ett kvalitetsprogram på en rättvis undervisning. Få den "verkliga världens" pedagogiska erfarenhet med ATMU .

Besök ATMU: s webbplats direkt

ATMU grundades som ett universitet i delstaten Kalifornien 2013 med inriktning mot lokala och internationella studenter för att ge dem utbildning på kandidatexamen, kandidatexamen och doktorsnivå med omfattande branschspecifika kompetenser. Vi utvecklar kompetens för att förbättra anställbarheten och odla ledarskap för framtida chefer.

ATMU: s fakultet och personal representerar en varierad pool av högt akademiska individer som också har många års kompetens inom företag och industri. De tar med sig en kombination av teori och praktik som berikar ATMU-elevernas lärande.

Vi tror på att tjäna samhället genom att erbjuda utbildning av hög kvalitet till demografiskt olika populationer av studenter till ett överkomligt pris.

Den globala affärsmiljön har förändrats snabbt under de senaste decennierna. För att utvecklas och tävla behöver du en examen som passar de internationella färdigheter du behöver.

ATMU erbjuder alla dessa möjligheter i kursbaserade program med alternativ som kan anpassas.

ATMU är dedikerad till att leverera högkvalitativ kunskap såväl som toppmoderna färdigheter, vilket gör det möjligt för dagens studenter att engagera sig i frågor om affärsförvaltning med den erforderliga teoretiska nivån och självförtroendet. Materialet är både teoretiskt och praktiskt. Vår fakultet har omfattande globala branschspecifika erfarenheter.


ATMUS MISSION

Det är Mission of American Tech and Management University att ge studenter tillgång till högre utbildning och integrera ett globalt perspektiv för att förbereda sig för engagemang som effektiva medlemmar inom de dynamiska områdena teknik och ledning.


ATMU'S VISION

Att undervisa de nödvändiga färdigheterna för anställbarhet och leverera kvalitetstal till en global marknad med flexibla lärande möjligheter till lokala och globala studenter.


INSTITUTIONELLA UTBILDNINGAR (ILO)

Studenter som fullgör sin utbildning med examen från American Tech and Management University kommer att visa institutionella lärandemål (ILO) som innehåller bredden och djupet av lärande erfarenheter och förvärvade kompetenser som gäller för framgångsrika doktorander i alla examensprogram.

ATMU Institutionella Learning Outcomes (ILO) är förvärvet av lärande erfarenheter av utbildade yrkesverksamma inom områdena kärnkompetenser antagna av universitetet.


INSTITUTIONELLA UTMÄRKNINGAR AV ATMU

 1. Studenter kommer att visa bevis på hög kompetensnivå i verbal, icke-verbal och skriftlig kommunikation av idéer, perspektiv och värderingar i akademiska, arbetsplats och interpersonella sammanhang.
 2. Eleverna kommer att kunna tänka kritiskt och analysera och lösa problem genom att samla in information, resonemang, utvärdera alternativ och nå lämpliga lösningar.
 3. Eleverna kommer att visa professionellt och etiskt beteende med erkännande av de olika och mångkulturella samhällena.
 4. Studenterna kommer att visa förståelse för de etiska problem som genomtränger affärsbeslut och åtgärder.
 5. Eleverna ska visa ledarskapssätt som är lämpliga för sitt arbete och professionella miljöer.
 6. Eleverna kommer att visa lämplig och effektiv användning av teknik och information för att fatta bevisbaserade beslut i samband med deras ämnesområde.
 7. Studenterna kommer att kunna använda matematiska begrepp och modeller och kvantitativa resonemang för att lösa verkliga problem.
 8. Eleverna ska visa mångkulturell förståelse, empati och etisk förståelse och beteende i sin professionella kommunikation, interaktioner och handlingar.

Licensierad i delstaten Kalifornien av presidiet för privat post sekundärutbildning, skolkod 71847831

Platser

 • Pleasanton

  Stoneridge Mall Road,6200, 94588, Pleasanton

Frågor