Keystone logo
Alfred Ford School Of Management

Alfred Ford School Of Management

Alfred Ford School Of Management

Introduktion

Begär mer information om Whatsap

Alfred Ford School Of Management ger dig möjlighet att gå dit andra MBA-program inte går, från de inre drivna av ditt eget beteende till de största möjliga perspektiv på företag och dess plats i samhället. Vi erbjuder en enastående pedagogisk upplevelse:

  • överlägsen instruktion från en expert fakultet
  • ett innovativt och flexibelt inlärningsformat
  • ett åtagande att avlägga studenter som värdesätter gemenskap, samarbete, passion och stolthet

Lärande med fallstudier från Alfred Ford School Of Management på Vimeo.

Alfred Ford-studieupplevelsen är en av ge-och-ta, där fakulteten lyssnar lika mycket som de föreläser, och studenter tar initiativ så ofta som de antecknar. I slutändan innebär denna metod att värdera våra studenters erfarenhet och visdom och att tro att deras deltagande höjer diskussionen till högsta nivå och skapar företagsledare som är bekväma med det naturliga idéutbytet i dagens globala ekonomi. En allmän kunskapsbas för ledning ger dig flexibilitet att gå in i ett brett spektrum av affärs- eller ledningsroller, medan ett fokus på ledarutveckling ger dig de interpersonella färdigheter du behöver för att komma dit. Lär dig mer om företag och mer med en utbildning som djupt går in i relevanta miljö-, samhälls- och styrelsefrågor.

Begär mer information om Whatsap

Vision Statement

Att utveckla en ledande affärsskola inom medvetet ledarskap och ledning för att utbilda ledare med en global tankesätt och oklanderlig karaktär.

Begär mer information om Whatsap

Uppdragsbeskrivning

Alfred Ford School Of Management utvecklar globalt sinnade etiska ledare genom att kombinera den senaste managementkunskapen med antik visdom.

Begär mer information om Whatsap

Platser

  • Durbuy

    Petite Somme 10 6940 Septon-Durbuy

    Frågor