Keystone logo
Al Rayyan International University College (ARIU) in partnership with University of Derby MBA Global
Al Rayyan International University College (ARIU) in partnership with University of Derby

MBA Global

Doha, Qatar

1 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

QAR 105 000 / per year

På Campus

Introduktion

Chefer som kan prestera, tänka och agera ur ett globalt perspektiv är mycket efterfrågade. Programmet är utformat för att utmana dig intellektuellt, öka ditt professionella rykte och göra dig mer kapabel att lösa verkliga affärsutmaningar. När du satsar på världens mest prestigefyllda ledarskapsexamen, vårdar det dina karriärmål och utrustar dig med de färdigheter som krävs för att lyckas som chef och inspirerande ledare. En ny generation av blivande affärsmän med en global utsikt är målgruppen för det globala MBA-programmet.

Höjdpunkterna

  • Vi ger dig en förstklassig affärsutbildningsmöjlighet som låter dig förvärva den strategiska kunskapen, visionen och självsäkerheten som behövs för att förnya, utmana och leda förändring.
  • Du kan ansöka om utnämningen Chartered Manager efter att du avslutat dina studier eftersom vår MBA Global är erkänd av Chartered Management Institute (CMI).
  • När du har avslutat MBA Global kan du vara berättigad till CMI Level 7 Diploma in Strategic Management and Leadership vid sidan av din MBA.
  • Våra instruktörer har år av affärs- och chefsexpertis, och deras omfattande internationella nätverk hjälper dig att nå nya höjder. Stöd från en mentor och en coach kommer att främja din professionella tillväxt och hjälpa dig att utveckla avgörande färdigheter för framgång i din karriär.

Globalt tänkande

Dagens företagsledare behöver utveckla global vision och tänkande. Varje ämne på denna MBA utrustar dig med sofistikerad och praktisk affärskunskap i en global miljö. Du kommer att lära dig genom praktiska scenarier i den globala affärssektorn. Vi tillåter dig också att genomföra ett företagsplaceringsprojekt istället för en traditionell avhandling. Du kommer att studera bästa praxis från och med en mångfaldig grupp av lika motiverade klasskamrater, inklusive etablerade och blivande affärsmän. Studenter som är intresserade av vårt MBA-program kommer från hela världen. MBA Global Pathway inkluderar viktiga frågor som riskhantering och global supply chain management och hjälper till att utveckla en bred, välgrundad förståelse för internationella affärer.

Antagningar

Om skolan

Frågor