Keystone logo
ABI College

ABI College

ABI College

Introduktion

Om oss

Vi är en oberoende College ger en akademiskt excellent, företag orienterad, och Innovativ inlärningsmiljö med höga krav på undervisning, små klasser och utmärkt studentstöd. Vi är dedikerade till att erbjuda en berikande, lättillgängliga, prisvärda och karriär-relevant högre utbildning upplevelse för alla studenter.

Våra två ABI campus i London (Acton) och Reading är bekvämt beläget nära till området elev anläggningar. Med studenter rekryteras internationellt samt från UK / EU ger högskolan en global pedagogisk erfarenhet.

ABI College grundades ursprungligen som Queensland College London (QCOL) 2004 i Acton, västra London.

Akademins grund- och forskar bestämmelse nivå valideras av University of St Mark och St John Plymouth (Marjon) och Pearson Edexcel. ABI College har uppnått "förtroende" dom efter sin granskning av pedagogiska tillsyn av Quality Assurance Högskoleverket (QAA) 2012.

ABI College är en brittiska gränsVerkets Mycket Trusted Sponsor "och dess grund bestämmelse nivå (HND / C och BA) är särskilt utsedda kurser som är berättigade till studiestöd stöd inklusive undervisning avgift lån och studiebidrag för berättigade studenter.

Varför ABI?

På ABI College är viktigt för oss framgång varje av våra studenter. Vår engagerade och professionella personal kommer att arbeta med dig för att säkerställa din studie med oss ​​är en utmanande, roligt och givande upplevelse.

Vi erbjuder dig:

Världsomspännande erkända kvalifikationer

Alla våra kvalifikationer är godkända och valideras av erkända reglerande eller yrkesmässiga upphandlande organ som garanterar status och kvaliteten på din examen, dess global valuta och acceptans för arbetsgivare, yrken och utbildningsinstitutioner.

Student akademisk framgång

Våra engagerade studenter som arbetar hårt lyckats i sina valda program, och fortsatte till fortsatta studier eller givande karriärer på färdigställandet.

Mycket professionell personal

Våra föreläsare och handledare väljs för deras mycket professionellt förhållningssätt till undervisning och lärande, deras öppenhet, tillgänglighet och engagemang för akademisk framgång för sina studenter.

Aktiv studentkåren

Alla ABI elever aktivt uppmuntras att delta i College frågor och dess ledning. Dessutom finns en rad extra curriculer sport, kulturella och sociala aktiviteter som anordnas av studenter och personal.

Spännande sociala och kulturella livet

Våra studiecentra är bekvämt beläget i närheten av en rad kulturella och sociala mötesplatser där våra elever hitta roliga och stimulerande aktiviteter utanför föreläsningssalen.

State of the art undervisning och lärande teknik

ABI har begått betydande investeringar i utbildningsinfrastruktur för att stödja sina studenter lärande aktiviteter och ge dem möjlighet att förverkliga sin akademiska potential.

Engagemang för elevernas akademisk framgång och personlig utveckling

På ABI är viktigt för oss framgång varje student. Individuell vägledning ges för framgångsrik studie stöds av expert undervisning i studieteknik och personlig utveckling planerar att göra det möjligt för våra studenter att förbättra deras akademiska och sociala förtroende.

Dedikerad pastorala stöd

På ABI inser vi att studenter som studerar i en ny miljö som behöver extra stöd i vad som kan tyckas vara en obekant kulturellt sammanhang. Pastorala stöd är en prioritet för College laget så att du kan justera för att studera och livet i Storbritannien.

Konkurrenskraftiga & flexibla avgifter

På ABI sträva vi att ge valuta för pengarna och flexibilitet i betalningsvillkor som gör det möjligt våra elever att uppnå hög akademisk standard på ett kostnadseffektivt sätt.

International

Blivande International Students (icke-EU)

ABI välkomnar studenter från hela världen varje år. Våra klassrum är vid liv med en mängd olika accenter och idéer, skapa en global inlärningsmiljö. Vi är här för att hjälpa dig att göra antagningsprocessen så enkelt som möjligt för dig.

Vi inser att välja att studera i ett annat land är ett stort beslut att göra och vi är mycket glada över att du funderar på ABI College som en av dina alternativ. Att välja rätt College och kursen vital och så vi strävar efter att ge dig all information du behöver så att du kan se om det vi erbjuder på ABI College är rätt för dig.

Platser

  • London Campus ABI College 3 The Mount, Acton London, W3 9NW, London

  • Reading Campus ABI College 80 London Street, Reading Berkshire, RG1 4SJ, Reading

Frågor