Keystone logo
41 North Business School

41 North Business School

41 North Business School

Introduktion

OM VÅRA BUSINESS SCHOOL

41 North är ny, privat och fristående, vilket gör oss unika i Turkiet. Vi är dedikerade till att förbättra affärspraxis i Digital Transformation Age. Vårt syfte är att tjäna elever som tror på en oändlig inlärningserfarenhet, i ledning och i personligt liv.

41 North levererar DBA, Executive MBA och Digital Excellence Post-Graduate Certificate. 41 Nord fokuserar på ledarskap i digital ålder och bedömning och hantering av ny teknik. Skolan syftar till att ge en tvärvetenskaplig diskursplattform mellan samhälle, näringsliv och akademi.

118472_118331_ExecutiveMBAScholarship_1024_680-09.png

Anpassade program

Är du för närvarande anställd och du inte vill lämna ditt jobb, men syftar du till en högre position? Är du redo för digitalisering? Vad betyder Artificial Intelligence (AI) och Robotics för ditt företag? Känner du dig till behovet av brådskande extern och experthjälp? I så fall är 41 North rätt partner.

41 North samarbetar med topp internationella institutioner för att ta fram den senaste och spännande undervisnings- och inlärningsmiljön och fokuserar på kreativa ledarstilar. digitalisering av affärer och blandade versioner av ledarutveckling på jobbet.

  • Istanbul är redan Gateway staden mellan öst
  • Våra partnerinstitutioner omfattar Grenoble Ecole de Management (GEM-Frankrike) och Europeiska skolan för ledning och teknik (ESMT-Berlin), som båda har de sällsynta och eftertraktade trippelkronaccreditationerna från AACSB, EQUIS och AMBA. Centrum för kreativt ledarskap (CCL-Greensboro, Bryssel, Moskva) fullbordar trioen.
  • GEMs EMBA, ESMTs Executive Education och CCLs ledarskapsprogram i Istanbul erbjuder nästan 50% lägre priser jämfört med de i Europa. Samma grad, samma innehåll, samma kvalifikation, mycket mindre kostnad!
84890_41North.png

OM VÅR PLATS

ISTANBUL FÖRETAGSDISTRIK

Baserat i Istanbul, som är kärnan i handel över två kontinenter, inspirerar 41 North Business School och hjälper cheferna att få de nödvändiga färdigheterna att förvandla sig till en modern ledare. 41 North Business School , som arbetar i samarbete med världens ledande skolor inom teknik och innovation, etc. Hitta oss där öst möter väst, längs den 41: e nordliga bredden.

En företagsskola och ledarskapsinstitution i hjärtat av affärsdistriktet i Istanbul. FERKO-signaturbyggnaden är en sammansättning av lyckliga mönster.

41 North Business School i Istanbul - Levent är:

  • På den europeiska sidan av Bosporen

  • Omgiven av globalt huvudkontor

  • Moderna köpcentra, restauranger, gallerier, konserthus och prestationscenter.

Vårt campus är bekvämt att nå via tillfartsvägar och tunnelbanestationer utformade för att ge tunnelbana, tunnelbana och gångvägsförbindelser. Dessutom maximerar campus din produktivitet genom att göra din inlärningsmiljö mer njutbar med bekvämligheter på platsen som laddningsplatser för elfordon på parkeringsplatser, företags concierge-tjänster, kaféer, restauranger och livliga parker för sociala aktiviteter.

OM LEADERSHIP

Vi tror att ledarskap är både en konst och vetenskap som innefattar användandet av inte bara en rationell tillvägagångssätt, utan också en känslomässig koppling.

Lärande upplevelse

Lärandeprocesser och relaterad teknik har förändrats drastiskt under de senaste tio åren. Det är inte längre tillräckligt att sammankalla chefer från tid till annan, de måste utbildas för att orkestrera vinnande prestanda i realtid och på jobbet.

Platser

  • Istanbul

    Assembly Ferko Signature Büyükdere Cad. 175, Levent, 34394, Istanbul

Frågor