Keystone logo

Filter

 • Global MBA
 • Studier i management
Studiefält
 • Studier i management (27)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

27 Global MBA Program i Studier i management 2024

  Global MBA Program i Studier i management

  En Global Master of Business Administration, eller Global MBA, är en avancerad affärshögskola som strävar efter att hjälpa studenter att förstå globala affärsproblem, utveckla interkulturella förvaltningsförmåga och spendera tid att studera utomlands. Programmen tenderar att ta ett till två år för att slutföra.

  Vad är en global MBA i Management Studies? Det är en professionell examen som fokuserar på internationell verksamhet och effektiv förvaltning av multinationella företag. Studenter kan få en avancerad förståelse för internationell ekonomi, och de brukar studera kurser som statsvetenskap, personal och ekonomi som har ett mer globalt fokus än traditionella MBA-program. Individer kan få möjlighet att ta kurser som jämförande marknadssystem, internationell rätt och politik, etniska och rasrelationer, diplomatisk strategi och global handel och finans.

  Studenter kan lära sig en rad olika färdigheter samtidigt som de tjänar en global MBA i Management Studies. De flesta program förbereder studenterna att vara ledare, och ledarskapsförmåga kan hjälpa studenter att navigera i sina personliga och professionella liv. Många elever är skyldiga att lära sig ett främmande språk. Detta kan ställa sitt CV från andra kandidater och hjälpa dem att bli bättre kommunikatörer.

  För många universitet är programmets globala MBA i Management Studies beroende av plats och programmets längd. Kontakta skolan du vill delta i för mer information om exakta kostnader.

  Eftersom en global MBA som fokuserar på ledarskapsstudier inte är en terminskurs väljer vissa studenter att fortsätta sin utbildning och tjäna en doktorand. Kandidater som väljer att komma in på arbetsmarknaden kan vara beredda att gå in i ledande befattningshavare hos globala företag eller hos företag som vill expandera till den globala marknaden. Kandidater kan vara kvalificerade att arbeta inom områden som försäljning, konsultation eller ledning. Med ett internationellt perspektiv är de flesta kandidater kvalificerade för positioner som global programchef, internationell försäljnings- och marknadschef, eller global account manager.

  Några globala MBA i Management Studies program tillåter studenter att tjäna sin examen online eller ta några av sina kurser på distans, vilket ger mycket flexibilitet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.