Keystone logo

Filter

  • Global MBA
  • Miljö- och energivetenskap
Studiefält
    Arkitekturstudier (0)Biovetenskap (0)Designstudier (0)
  • Energistudier (1)
  • Företagsekonomi (0)Hotell och turism (0)Humaniorastudier (0)
  • Hållbarhetsstudier (2)
  • Ingenjörsstudier (0)Journalistik och masskommunikation (0)
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Global MBA Program i Hållbarhet 2024

Inga program uppfyller dina sökkriterier. Förfina dina filter.

Global MBA Program i Hållbarhet

En magisterexamen i företagsekonomi är en av de mest populära forskarutbildningarna i världen på grund av dess mångsidighet och erkännande. Kandidater med en magisterexamen tycker ofta att det är lättare att få ledning på ledningsnivå och kan genomföra doktorsexamen som doktorsexamen.

Vad är en global MBA i hållbarhet? När befolkningen stiger och vi förstör allt mer av planetens ändliga resurser, har hållbarheten i alla aspekter av liv och näringsliv blivit allt viktigare. En global MBA i hållbarhet hjälper eleverna att förstå rollen som hållbarhet spelar i den övergripande organisationsstrukturen i ett företag och hur man implementerar hållbara metoder i daglig drift och företagsstrategi. Det finns ett starkt fokus på forskning, i kombination med praktiska affärspraxis. Kurser kan omfatta ekonomi, kvantitativ analys, hållbarhetshantering, offentlig politik, miljöpolitik och finansiell planering.

Forskning och analytiska färdigheter gör det möjligt för akademiker att hålla sig uppdaterad om framsteg, policyändringar och affärsstandarder avseende hållbarhet, så att de kan hålla sig innovativa i sina metoder. Förstå ekonomisk och finansiell planering säkerställer att de kommer att kunna integrera hållbarhet som en del av en framgångsrik övergripande affärsstrategi.

Undervisning och avgifter för en global MBA inom hållbarhet kommer att variera beroende på den utbildningsanstalt som erbjuder programmet, programmets varaktighet och om det studeras på nätet eller på campus. Granska noggrant de olika alternativen och kontakta antagningskontoret för att ta reda på aktuella programkostnader.

Det finns ökande efterfrågan på kvalificerade hållbarhetsexperter i nästan alla branscher som kan tänkas, inklusive miljöledning, resurshantering, media, finans, energi och tillverkning. Möjliga positioner är hållbarhetschef, affärsutvecklingschef, hållbarhetsprojektledare och konsult. Det finns möjligheter inom den offentliga och privata sektorn.

På grund av den växande populariteten erbjuder allt fler universitet, högskolor och handelshögskolor runt om i världen nu den globala MBA i hållbarhet. Många program erbjuder flexibiliteten i online- och / eller deltidstudier. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.