Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 6 Global MBA Program i Finans 2023

6 Global MBA Program i Finans 2023

Översikt

Studenter intresserade av en karriär inom internationell verksamhet kan överväga att driva en Global Master of Business Administration grad. Denna typ av utbildning kan förbereda individer för lukrativa karriärer genom att ge kritisk utbildning och erfarenhet genom en internationell lins.

Vad är en global MBA i ekonomi? Finans är studien av monetära investeringar och penninghantering. En examen i detta ämne är utformad för att utbilda eleverna på affärsförmåga, beteenden, forskning och begrepp som krävs för att lyckas i den moderna finansiella världen. Med en global MBA kan programdeltagare få praktisk, praktisk affärsupplevelse när man utforskar internationella aspekter av finans. Kursen i denna examen kan omfatta organisationsledning, internationellt inflytande, företagsstrukturer, skatteplanering och riskhantering.

De färdigheter som eleverna kan få från detta examensprogram är många och kan vara fördelaktiga både professionellt och personligt. Studenter kan utveckla starka analytiska och forskningsfärdigheter. Många akademiker från detta område visar också starka interpersonella kommunikationsförmåga, som kan hjälpa till inom en rad olika branscher.

En mängd olika faktorer kan påverka kostnaden för ett examensprogram, såsom programmets längd, skolans plats och mer. Det rekommenderas att intresserade personer kontaktar antagningskontor hos potentiella skolor för att bestämma aktuell undervisningsinformation samt stipendier.

Efter att ha tjänat en global MBA, kan kandidater konkurrera om mer lukrativa ledarskapspositioner i ekonomi än kandidater med en grundutbildning. Det finns många jobb inom offentlig och privat sektor inom branscher som företagsfinansiering, försäkring, försäljning och handel. Några potentiella jobbtitel inkluderar finansanalytiker, investmentbanker, finansiell rådgivare, revisor, finansiell planerare och ekonomichef.

Många forskare vid universiteten runt om i världen har drivit en global MBA i ekonomi, och de flesta program innehåller internationella studenter. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • Global MBA
  • Studier i ekonomi
  • Finans
Studiefält
  • Studier i ekonomi (6)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat