Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika Deltid Studier i företagsekonomi  (EMBA) Program i Strategisk ledning i Frankrike 2023

Deltid EMBA Program i Strategisk ledning i Frankrike 2023

overview

Program i strategisk ledning ger studenterna möjlighet att lära sig om kommunikation, företagsekonomi och att utveckla de ledaregenskaper som behövs för att professionellt hantera andra. Studenterna går kurser i organisationspsykologi, marknadsföring, ekonomi och mänskliga resurser.

Frankrike är för närvarande bland de 20 bästa länderna i termer av ekonomin på grund av deras utmärkta resultatorienterad högre utbildning inlärning. De flesta av kurserna vid universitet erbjuds i det franska språket. Frankrike har 60 offentliga och 100 privata högskolor.

När du väl har tagit en examen i företagsekonomi och har betydande praktisk erfarenhet är nästa steg en Executive MBA (EMBA). EMBA-program kombinerar fundamentala faktorer såsom ekonomi, redovisning och marknadsföring med ledarskapsstudier för att du ska kunna klättra till verkställande och ledande befattningar.

Deltidsinlärning gör att man kan få en examen eller examen även om man inte kan gå i skolan på heltid. Man kan lära sig i sin egen takt, successivt samla poäng som räknas till en slutlig examen.

read_more

filters

  • EMBA
  • Frankrike
  • Företagsekonomi
  • Deltid
fields_of_study
  • Företagsekonomi (0)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format