Keystone logo

Filter

 • EMBA
 • Sjukvård
 • Sjukvårdsstudier
 • Sjukvård
Studiefält
 • Sjukvård (4)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

4 EMBA Program i Sjukvård 2024

  EMBA Program i Sjukvård

  En Executive Master of Business Administration grad är en typ av avancerad examen plan utformad för studenter intresserade av att studera och arbeta samtidigt. Detta utbildningsalternativ kan vara ett bra sätt för forskare att öka erfarenheten och få kritisk kunskap inom näringslivet.

  Vad är en EMBA i Healthcare Management? Hälsovårdsledning är studien av övervakning och administration av hälsorelaterade system, inklusive sjukhus, medicinska laboratorier, kliniker, vårdhem och andra liknande strukturer. Detta examensprogram är speciellt utformat för att erbjuda studenterna ledningsverktyg, kommunikationsteknik och affärsförmåga som krävs för att framgångsrikt kunna driva, budget och leverera vårdrelaterade tjänster. Coursework i denna typ av program kan omfatta organisatoriskt beteende, ledarskap, affärsetik, marknadsföring av sjukvård, personalhantering, ekonomisk förvaltning och mer.

  Forskare inom hälsovårdsförvaltningen kan få en mängd användbara färdigheter som kan visa sig fördelaktiga för olika branscher. Många arbetsgivare finner dessa studenter att ha starka kommunikationsförmåga, problemlösande förmågor och analytisk känsla.

  Kostnaden för att tjäna ett EMBA kan variera beroende på programmets längd och platsen för universitetet som erbjuder det. I vissa fall kan en studerandes arbetsgivare ersätta kostnaden för denna examen. Intresserade personer ska prata med handledare och skolträffkontor för mer information.

  Positioner inom vårdhantering kan vara mycket lukrativa och uppfyllande, och det finns en mängd olika jobbtitel som en kandidat kan driva. En elev kan överväga att arbeta som sjukhusadministratör med ansvar för att sjukhuset fungerar smidigt. Gemensamma ställningstjänster omfattar komplexa budgeteringar, anställning och lagöverensstämmelse. Andra potentiella positioner är analytiker för intäktshantering, försörjningssekreterare, hälsopolitisk analytiker, informationschef för hälsa och många andra.

  Universiteten runt om i världen erbjuder EMBA-grader inom vårdhantering. Naturen i dessa grader tillåter ofta studenter att studera nära hemmet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.