Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika Studier i företagsekonomi  (EMBA) Program i Lausanne, Schweiz 2024

1 EMBA Program i Lausanne, Schweiz 2024

Översikt

EMBA program ger möjligheter för erfarna medarbetare att öka sin utbildning och karriär. De kan få ett brett utbud av nya färdigheter genom att kombinera kurser och prova-på yrkeserfarenhet. Lausanne är bästa valet för många som söker en EMBA eftersom det är känt för sina bank och finans industrier. En EMBA i Lausanne är bra för affärsresenärer innovationer med flera möjligheter till karriär.

En unik aspekt av EMBA program är den totala yrkeserfarenhet deltagare. Ett lag metod används ofta för att möjliggöra delning av olika perspektiv på olika ämnen, vilket resulterar i en stimulerande lärande. EMBA i Lausanne programmen görs en sofistikerad nivå av kunskap om en rad moderna förvaltningen ämnen.EMBA i Lausanne program innebär också en väl utvecklad förståelse för strategiskt tänkande och planering och kan hjälpa yrkesverksamma att utveckla de färdigheter som behövs för ytterligare administrativa ansvar, ofta i verkställande ledning eller övre chefstjänster.

EMBA i Lausanne program undervisas av de finaste professorerna innehåller unika och interaktivt lärande metoder. En EMBA i Lausanne är en stor möjlighet att hjälpa dig att nå dina personliga, akademiska och yrkesmässiga mål. Ta en titt nedan för att hitta vilka program som väntar på dig!

Läs mer

Filter

  • EMBA
  • Schweiz
Studiefält
    Arkitekturstudier Biovetenskap Designstudier Energistudier Företagsekonomi Generella studier Hotell och turism Humaniorastudier Hållbarhetsstudier Ingenjörsstudier
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat