Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika Studier i företagsekonomi  (EMBA) Program i Marknadsförningsledning i Ukraina 2023

1 EMBA Program i Marknadsförningsledning i Ukraina 2023

overview

Ett studieprogram i marknadsföringsledning är bra för dem som vill lära sig om hur marknadsföringsaktiviteter och -resurser hanteras. Studenterna får lära sig hur man skapar effektiva strategier anpassade för specifika företag och hur ledarskapstekniker kan användas för att leda ett team professionella marknadsförare.

Ukrainas historia är lång och stolt, med starten av Kievriket som den mäktigaste staten i medeltidens Europa. Huvudstaden Kiev är en av de äldsta städerna i Östeuropa. Högre utbildning i Ukraina är antingen statligt finansierade eller privat. De flesta universitet i Ukraina ger subventionerade bostäder för out-of-city studenter. Det finns en hel del utländska studenter i ukrainska universitet.

När du väl har tagit en examen i företagsekonomi och har betydande praktisk erfarenhet är nästa steg en Executive MBA (EMBA). EMBA-program kombinerar fundamentala faktorer såsom ekonomi, redovisning och marknadsföring med ledarskapsstudier för att du ska kunna klättra till verkställande och ledande befattningar.

read_more

filters

  • EMBA
  • Studier i marknadsföring
  • Marknadsföring
  • Marknadsförningsledning
fields_of_study
  • Studier i marknadsföring (1)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format