Keystone logo

1 EMBA Program i Studier i management Management inom modeindustrin 2024

Filter

Filter

 • EMBA
 • Studier i management
 • Management inom modeindustrin
Studiefält
 • Studier i management (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  EMBA Program i Studier i management Management inom modeindustrin

  Att tjäna en grad i näringslivet medan de är anställda kan verka komplexa, men Executive Master of Business Administration kan vara ett effektivt sätt att göra det. Denna avancerade examen är utformad för att erbjuda studenterna nödvändig utbildning i näringsliv och ekonomi med samtidig praktisk praktisk erfarenhet.

  Vad är en EMBA i Fashion Management? Modehantering studerar det organisatoriska ansvaret för den snabba och kreativa modeindustrin. Denna typ av program ger en avancerad utforskning av ledaregenskaper, tekniker och metoder som krävs av yrkesverksamma inom modehantering. Kurser i detta program kan innefatta interpersonell kommunikation, konfliktmedlingsteknik, global finansiering, affärsförvaltningsmetoder och mer. Många skolor innehåller intensiva workshops och peer-to-peer-lärande möjligheter utöver traditionella föreläsningskurser.

  Arbetsgivare från nästan vilken bransch som helst kan uppskatta de användbara egenskaper som modehanteringens forskare har. Dessa individer tenderar att ha starka kommunikationsförmåga och är mycket strategiska beslutsfattare. Många har också en kreativ natur som kan hjälpa till att lösa olika problem.

  Kostnaden för en EMBA-examen kan påverkas av antalet obligatoriska kurser, platsen för programmet och typen av universitet som erbjuder examen. I vissa fall kan studenter använda ekonomiskt stöd eller stipendium möjligheter att hjälpa till att betala kostnaden för att tjäna en examen.

  Modeindustrin är ett ständigt föränderligt fält, men karriärerna inom modehantering har varit en permanent nödvändighet under årtiondena. Medan många försök att söka karriär inom detta högt konkurrensutsatta område kan kandidater med avancerad grad förbättra sina chanser att anställa. Programdeltagare kan överväga karriär inom lyxvaror, varumärkeshantering, detaljhandel / försäljning, PR och modejournalistik. Vissa positioner kan omfatta att arbeta som mode marknadsförare, affärschef, stylist eller produktionschef.

  Olika universitet erbjuder en EMBA i Fashion Management. Med denna examen kan studenter från olika delar av världen studera och arbeta samtidigt. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.