Keystone logo

Filter

 • EMBA
 • Företagsekonomi
 • Entreprenörskap
Studiefält
 • Företagsekonomi (11)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

11 EMBA Program i Entreprenörskap 2024

  EMBA Program i Entreprenörskap

  En EMBA är en Executive Master of Business Administrativ examen. Designad för att arbeta professionellt, dessa utbildningar omfattar grunderna i affärs ledarskap och ge en grund för framtida affärsframgångar, men ger flexibilitet för dem att balansera arbete, skola och familj. En EMBA för entreprenörskap erbjuder klasser specifikt inriktade på företagare.

  Vad är entreprenörskap?

  Entreprenörskap är processen att starta ett nytt företag venture. Entreprenörer är de som tar initiativ och starta dessa verksamheter.Ibland företagare tillverka en ny produkt, införa en ny affärsmodell, rikta en befintlig produkt till nya kunder eller göra en bättre version av en befintlig produkt.

  Vilka är fördelarna med att ta en EMBA entreprenörskap?

  En examen EMBA Entreprenörskap ger dig grundläggande affärs kunskap du behöver för att lyckas i din företagarsträvanden. Ofta företagare har bra idéer men saknar lönsamt att driva dessa idéer, och detta får dem att misslyckas. Program EMBA entreprenörskap kommer att ge den grundläggande affärsförståelse för att förhindra detta.

  Hur mycket kostar det att ta en EMBA entreprenörskap?

  En EMBA Entreprenörskap utbildningsprogrammet 's kostnader kommer att variera från en skola till en annan och från ett land till ett annat.

  Vilka är kraven för en EMBA entreprenörskap?

  Program En EMBA entreprenörskap kräver karriär erfarenhet inom näringslivet och en färdig grundexamen innan ansökan Personliga egenskaper som ledarskap, målstyrning och förmåga att arbeta i team är också avgörande.

  Vilken typ av karriär kan du förvänta dig med en EMBA entreprenörskap?

  Alternativen karriär med en EMBA Entreprenörskap är ganska varierat. Du kan ta initiativ till att starta ett eget företag, eller så kan du söka executive level karriärmöjligheter i ett befintligt företag.

  Varför ta en EMBA Entreprenörskap Online?

  EMBA Entreprenörskap prog baggar är utformade för att vara flexibla, men att ta en examen på nätet gör det ännu mer flexibel. Du kommer att finna att flera universitet erbjuder online-program för sina elever EMBA Entreprenörskap.

  Hur att anmäla dig till en EMBA entreprenörskap?

  Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.