Keystone logo

1 EMBA Program i Ekonomistyrning i Minsk, Vitryssland för 2024

Filter

Filter

  • EMBA
  • Studier i ekonomi
  • Finans
  • Ekonomistyrning
Studiefält
  • Studier i ekonomi (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

    EMBA Program i Ekonomistyrning

    Minsk är den främsta utbildningscentrum i Vitryssland. Den har många lärosäten, som består av stora nationella universitet. Lärosäten huvudämne i varje disciplin finns i denna stad.

    Ekonomisk förvaltning omfattar hantering av ekonomiska resurser och finansiell planering. Ämnen som studeras inom detta område kan inkludera investering, tillgångar och skulder, kapitalbudgetering och diversifiering. Studenterna får lära sig om tillämpning av olika metoder inom ekonomisk förvaltning.

    I Vitryssland är universitetsutbildning den högsta nivån på akademisk pedagogisk strävan. Den har också ett extra eftergymnasial nivå, vilket ger andra relaterade yrkesutbildning. Efter grundexamen, ger utbildningssystemet dig en möjlighet att ytterligare din utbildning för att utöka din akademiska strävan till befälhavare eller doktorsexamen nivåer.

    När du väl har tagit en examen i företagsekonomi och har betydande praktisk erfarenhet är nästa steg en Executive MBA (EMBA). EMBA-program kombinerar fundamentala faktorer såsom ekonomi, redovisning och marknadsföring med ledarskapsstudier för att du ska kunna klättra till verkställande och ledande befattningar.