Keystone logo

22 EMBA Program i Företagsekonomi Affärer 2024

Filter

Filter

  • EMBA
  • Företagsekonomi
  • Affärer
Studiefält
  • Företagsekonomi (22)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

EMBA Program i Företagsekonomi Affärer

Anmälan i ett EMBA-program kan hjälpa eleverna att bygga vidare på kunskaper som de redan har uppnått genom flera år inom sitt utvalda karriärområde. Denna typ av program kan vidareutveckla en studerandes utbildning och kan till och med leda till karriärutvecklingar i framtiden.

Vad är en EMBA i näringslivet? Det är ett avancerat examensprogram som syftar till att ge studierexpertis inom alla aspekter av affärsområdet, från administration och personal till kommunikation och strategi. Kurser täcker vanligtvis ett brett spektrum av enskilda ämnen, bland annat managementteori, grundläggande affärspraxis, marknadsföring och ekonomi. Programmet kan också innehålla relevanta allmänna utbildningskurser, till exempel skrivning och redovisning, för att bättre förbereda studenter för karriär inom affärsområdet.

Studenter utvecklar vanligtvis flera kritiska färdigheter samtidigt som de ingår i ett EMBA i Business-programmet. Utmärkt ledarskapsförmåga kan hjälpa studenter att lyckas på affärsområdet och kan leda till arbetstillfällen och högre löner i framtiden. Kritiska tänkande färdigheter kan göra det möjligt för studenter att navigera i affärsstrategier, medan kommunikationsförmåga är till hjälp i sitt personliga och professionella liv.

Medan ett EMBA-program oftast tar ungefär två år att slutföra, varierar priset mellan universitet. Plats och uppsatta studiekostnader kan påverka priset eftersom varje skola är annorlunda.

Att ha en EMBA i Business kan ge studenterna möjlighet till många engagerande, snabba karriärer. Många elever väljer att starta egna företag, medan andra föredrar att bli företagsledare för befintliga. Vissa hittar jobb som konsulter. De som gillar kreativa karriärer blir ibland PR-specialister eller marknadsförare. Jobb som kommunikationschefer, rekryterare eller marknadsanalytiker kan också vara tillgängliga.

Med digital teknik som växer snabbt, erbjuder fler universitet EMBA-program online. Inskrivning i online klasser ger studenterna den flexibilitet de behöver för att skapa sina egna scheman. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.