Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika Dubbla examina Program i Livsmedelsvetenskap i Brasilien 2023/2024

Dubbla examina Program i Livsmedelsvetenskap i Brasilien 2023/2024

Översikt

Vad är livsmedelsvetenskap?
Livsmedelsvetenskap studerar mat och hur det relaterar till miljö, samhälle och ekonomi. Det inkluderar studier av livsmedelsproduktion, bearbetning, säkerhet och näring. Livsmedelsvetenskap omfattar också studier av livsmedelsburna sjukdomar och föroreningar.

Vad kan jag göra med en examen i livsmedelsvetenskap?
En examen i livsmedelsvetenskap kan leda till en karriär inom livsmedelsindustrin, som arbetar inom områden som livsmedelsproduktion, bearbetning, säkerhet och näring. Utexaminerade inom livsmedelsvetenskap kan också arbeta inom området livsmedelsburna sjukdomar och kontamineringsforskning. Det finns möjligheter för dem med bakgrund inom livsmedelsvetenskap att arbeta i myndigheter eller privata företag som är involverade i regleringen av livsmedelsindustrin. Livsmedelsvetenskapskandidater kan bedriva karriär inom akademin, undervisa och bedriva forskning vid universitet och högskolor.

Varför studera livsmedelsvetenskap?
Livsmedelsvetenskap är viktigt av flera skäl. Det hjälper oss att förstå hur mat påverkar vår hälsa och miljön, vilket kan bidra till att förbättra livsmedelsproduktion och bearbetningsmetoder, vilket säkerställer att maten vi äter är säker och näringsrik. Genom att studera livsmedelsvetenskap kan vi också lära oss mer om hur man kan förebygga och kontrollera livsmedelsburna sjukdomar. Slutligen hjälper livsmedelsvetenskap oss att förstå de komplexa ekonomiska och sociala faktorer som påverkar livsmedelsproduktion och konsumtion.

Examen i livsmedelsvetenskap
Livsmedelsvetenskapliga grader erbjuds på grundnivå och forskarnivå. Grundutbildningsprogram varar vanligtvis i fyra år och täcker ämnen som livsmedelskemi, mikrobiologi och näring. Graduate program varar vanligtvis i två år och inkluderar kurser i avancerade livsmedelsvetenskapliga ämnen som omfattar livsmedelsfysik och teknik.

Brasilien erbjuder en högre utbildning som delvis finansieras för de studenter som vill bedriva avancerad utbildning. De måste vara mellan 18 och 35 år. Denna högre utbildningen ger studenterna möjlighet att lära sig praktiska färdigheter som ger dem möjlighet att möta de 21: a århundradet utmaningar.

En dubbel examen ger studenter möjlighet att slutföra två olika utbildningsprogram samtidigt. Dubbla examina blir alltmer populära bland studenter som vill utöka sin kompetens och kunskap och få en fördel på arbetsmarknaden.

Läs mer

Filter

  • Dubbla examina
  • Brasilien
  • Sjukvård
Studiefält
    Arkitekturstudier Biovetenskap Designstudier Energistudier Företagsekonomi Hotell och turism Humaniorastudier Hållbarhetsstudier Ingenjörsstudier Journalistik och masskommunikation
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat