Keystone logo
Hitta din MBA på deltid

Hitta din MBA på deltid

Vad vill du studera?
Var vill du studera?

MBA - och EMBA-examen är akademiska program som erbjuds av handelshögskolor eller av affärsfakulteter vid universitet. Affärsprogram erbjuds på skolor runt om i världen och har ett brett spektrum av koncentrationer. Att hålla en MBA eller en EMBA ger studenterna en gedigen förståelse för affärer, såväl som det kritiska, analytiska och strategiska tänkande färdigheter som krävs för att inneha lednings- och ledarpositioner.

Många universitet runt om i världen erbjuder MBA och EMBA, uppkopplad, deltid såväl som på campus. Det är vanligt att studenter specialiserar sig inom ett område inom affärsdisciplin som International Business, Marketing, Entrepreneurship, Project Management, etc.

Mångfalden av olika affärsprogram kan vara överväldigande - låt det inte stoppa dig! Börja din sökning genom att titta på de mest populära affärsgraderna och listas nedan.

1 år MBA deltid

Ett års MBA på deltid ger studenterna en snabbspårad, rigorös möjlighet att få värdefulla affärskvalifikationer. Deltid 1 år MBA-program öppnar dörrar för heltidsarbetande yrkesverksamma eller personer med familjeåtaganden för att göra detta till en fördelaktig investering i sin yrkeskarriär.

1 år MBA deltid

En ettårig MBA på deltid ger studenterna en snabb, rigorös möjlighet att få värdefulla affärskvalifikationer. Deltid 1 år MBA-program öppnar dörrar för heltidsarbetande yrkesverksamma eller de med familjeåtaganden för att göra detta till en fördelaktig investering i sin yrkeskarriär.

Nyligen tillagda program