Keystone logo
Hitta din MBA på deltid

Hitta din MBA på deltid

Vad ska man studera
Var man ska studera

Deltidsprogram

MBA- och EMBA- grader är forskarutbildningsprogram som erbjuds av handelshögskolor eller av affärsfakulteter vid universitet. Företagsprogram erbjuds på skolor runt om i världen och har ett brett utbud av koncentrationer. Att inneha en MBA eller en EMBA ger eleverna en gedigen förståelse för verksamheten, såväl som de kritiska, analytiska och strategiska tänkande färdigheter som krävs för att inneha lednings- och ledarpositioner.

Många universitet runt om i världen erbjuder MBA och EMBA, online, deltid såväl som på campus. Det är vanligt att studenter specialiserar sig inom ett område inom affärsdisciplinen som International Business, Marketing, Entrepreneurship, Project Management, etc.

Mångfalden av olika Business-program kan vara överväldigande - låt det inte stoppa dig! Börja din sökning genom att titta på de mest populära företagsgraderna och listas nedan.

Dubbla grader på deltid

Deltid Dual Degrees tillåter studenter att anpassa sin utbildning genom att kombinera olika forskarutbildningsprogram till ett, samtidigt som de lever ett aktivt liv. Att bedriva en Dual Degree på deltid låter studenterna specialisera sig på två akademiska discipliner samtidigt och bli specialister på affärer med en annan disciplin.

1 år MBA deltid

En ettårig MBA på deltid ger studenterna en snabb, rigorös möjlighet att få värdefulla affärskvalifikationer. Deltid 1 år MBA-program öppnar dörrar för heltidsarbetande yrkesverksamma eller de med familjeåtaganden för att göra detta till en fördelaktig investering i sin yrkeskarriär.