Keystone logo
Hitta din MBA

Hitta din MBA

Vad vill du studera?
Var vill du studera?

Master of Business Administration (MBA) är en doktorsexamen som tilldelas studenter som har behärskat studiet av företag. MBA-program anses vara bland de mest prestigefyllda i världen. Studenter på MBA-program studerar teorin och tillämpningen av affärs- och ledningsprinciper. MBA-program utrusta studenter med kunskap som kan tillämpas på en mängd olika verkliga affärssituationer.

En MBA kan lägga till en extra konkurrensfördel till alla professionella CV - oavsett om du kommer direkt från en grundexamen eller är en arbetande professionell. MBA-program i International Business, MBA-program i HR, MBA-program i finans, MBA-program i Management, MBA-program inom IT, MBA-program i marknadsföring och många fler är tillämpliga på en mängd olika affärsområden. MBA-program kommer att gynna yrkesverksamma som söker anställning i allmänheten, ideell och privat sektor, eller till och med företagsägande.

Mångfalden av olika MBA-program kan vara överväldigande - låt det inte stoppa dig! Börja din sökning genom att titta på de mest populära MBA-programmen nedan.

Nyligen tillagda program