Keystone logo
Hitta din MBA

Hitta din MBA

Vad ska man studera
Var man ska studera

MBA-program

Master of Business Administration (MBA) är en forskarexamen som ges till studenter som behärskar studiet av företagsekonomi. MBA-program anses vara bland de mest prestigefyllda i världen. Studenter på MBA-program studerar teori och tillämpning av affärs- och ledningsprinciper. MBA-program utrustar studenterna med kunskap som kan tillämpas på en mängd olika verkliga affärssituationer.

En MBA kan lägga till en extra konkurrensfördel till alla professionella CV - oavsett om du kommer direkt från en grundutbildning eller är en arbetande professionell. MBA-program i International Business , MBA-program i HR , MBA-program i finans , MBA-program i Management , MBA-program i IT , MBA-program i marknadsföring och många fler är tillämpliga på en mängd olika affärsområden. MBA-program kommer att gynna yrkesverksamma som söker arbete i den offentliga, ideella och privata sektorn, eller till och med företagsägande.

Mångfalden av olika MBA-program kan vara överväldigande - låt det inte stoppa dig! Börja din sökning genom att titta på de mest populära MBA-programmen nedan.