Keystone logo
Hitta din EMBA

Hitta din EMBA

Vad ska man studera
Var man ska studera

EMBA - Executive MBA

EMBA (Executive MBA) är en forskarexamen i företagsekonomi som är designad för yrkesverksamma med betydande arbetslivserfarenhet. EMBA-program ger studenterna kunskaper och färdigheter för att avancera i sina karriärer, ofta till ledande befattningar och chefspositioner. De flesta EMBA-program kan slutföras på mindre än 2 år och är utformade så att studenter kan tjäna sin examen samtidigt som de fortsätter att arbeta. Detta är en viktig del av EMBA-program eftersom eleverna kan ta med sig sina kunskaper på jobbet till inlärningsmiljön.

Studenter som tjänar sin EMBA kommer från den privata, ideella och statliga sektorn och från en mängd branscher. Många universitet som erbjuder EMBA-program erbjuder också denna examen genom distansutbildning. Kurser för EMBA-examen kommer att inkludera grunderna för verksamheten, såsom ekonomi, marknadsföring och redovisning, och kan inkludera en betoning på ledarskap och ledning i olika affärssektorer.

Mångfalden av olika EMBA-program kan vara överväldigande - låt det inte stoppa dig! Börja din sökning genom att titta på de mest populära EMBA-programmen nedan.