Keystone logo
Hitta din EMBA

Hitta din EMBA

Vad vill du studera?
Var vill du studera?

EMBA (Executive MBA) är en doktorsexamen i näringslivet som är utformad för yrkesverksamma med betydande arbetslivserfarenhet. EMBA-program ger studenterna kunskap och färdigheter att gå vidare i sin karriär, ofta till ledande befattningar och ledande befattningar. De flesta EMBA-program kan slutföras på mindre än 2 år och är utformade så att studenter kan få sin examen medan de fortsätter att arbeta. Detta är en viktig del av EMBA-program eftersom studenter kan ta med sig sin kunskap på jobbet till inlärningsmiljön.

Studenter som tjänar sin EMBA kommer från det privata, ideell, och statliga sektorer, och från en mängd branscher. Många universitet som erbjuder EMBA-program erbjuder också denna examen genom distansutbildning. Kurser för EMBA-examen kommer att omfatta grunden för affärer, såsom ekonomi, marknadsföring, och redovisning, och kan innehålla en betoning på ledarskap och ledning inom olika affärssektorer.

Mångfalden av olika EMBA-program kan vara överväldigande - låt det inte stoppa dig! Börja din sökning genom att titta på de mest populära EMBA-programmen nedan.