Keystone logo
Hitta din Dual Degree MBA

Hitta din Dual Degree MBA

Vad ska man studera
Var man ska studera

Dubbla examensprogram

En dubbelgradig MBA eller EMBA tillåter studenter att kombinera en affärsexamen med ett annat forskarutbildningsprogram. Några exempel på andra discipliner som studenter i Dual Degree-program deltar i är teknik, juridik, folkhälsa, hälsoadministration, biomedicin, socialt arbete, ekonomi och omvårdnad. MBA Dual Degree-program tar ofta ett mindre år att slutföra än om en student studerade båda graderna separat, men denna tidsram varierar beroende på programmet och universitetet. Att ta en MBA Dual Degree kan vara rigoröst och utmanande men resultaten kan vara mycket givande både professionellt och personligt. Mångfalden av olika dubbla examensprogram kan vara överväldigande - låt det inte stoppa dig! Börja din sökning genom att titta på de mest populära Business dubbla graderna nedan.

Top Dual Degrees Program

Dubbla grader erbjuds inom ett antal olika områden. Ta en titt på några av de mest populära affärsutbildningarna nedan!

Top Dual Degrees länder

Dubbla grader finns tillgängliga vid universitet runt om i världen. Ta din Dual Degree på en av dessa mest populära platser:

Städer med bästa dubbla grader

Det finns många populära Dual Degrees som erbjuds av några av de högst rankade handelshögskolorna och universiteten i städerna nedan:

Nyligen tillagda program