Keystone logo
Turkiet

Bästa universiteten för MBA Program i Turkiet 2023

Antal institutioner: 74
  • Başakşehir, Turkiet

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Rotterdam, Nederländerna
  • Bilbao, Spanien
  • + 5 Mer

  Europeiska universitetet för postindustriella städer (UNIC) grundades 2020 i syfte att erbjuda en inkluderande utbildning för en ny generation studenter. En allians av tio europeiska universitet baserade i postindustriella städer och finansieras av Europeiska kommissionen, arbeta hand i hand med stadsinstitutioner för att säkerställa att stadsfrågor matas in i undervisning och forskning på ett sätt som är tillgängligt och inkluderande för alla elever. Alliansen lanserar sin första gemensamma magisterexamen 2023 och letar efter studenter som kommer att främja de postindustriella omvandlingarna i sina städer och bli högkvalificerade akademiker inom nya vetenskapliga discipliner som svarar mot behoven i den föränderliga ekonomin i Europa och runt om i världen.

  • Istanbul, Turkiet

  BMI, i sina utbildningsprogram, harmoniserar akademisk/teoretisk kunskap med praktisk erfarenhet från näringslivet och ett visionärt perspektiv från framgångsrika chefer och ledare. På så sätt gör det det möjligt för deltagarna att vidga sitt perspektiv, se över sina affärsstrategier och förbättra sina ledningsinsikter.

  • Istanbul, Turkiet

  Vid Altinbas University ger vi studenter från hela världen kunskap, färdigheter och kompetenser så att de kan blomstra i ett globalt samhälle genom att främja en kultur av excellens. Var du än kommer ifrån, vad du än planerar att studera kan vår globala räckvidd, akademiska spetskompetens och dedikerade support hjälpa dig på vägen mot professionell och personlig framgång. Som Altinbas University är vi ett exempel som ett spetskompetenscentrum genom att göra skillnad i utbildning med vår högsta kvalitet akademisk personal och toppmoderna faciliteter. Läs mer om varför Altinbas är det bästa valet för dig.

  • Istanbul, Turkiet

  Vatel har 50 skolor för gästfrihetshantering i Europa, Amerika, Asien och Afrika. De delar samma uppdrag: att förbereda de yngre generationerna för att bygga sin professionella framtid inom den internationella gästfrihets- och turistförvaltningsindustrin.

  • Istanbul, Turkiet

  Med den utbildning den ger och skillnaden den skapar, Istanbul Medipol University antar principen att generera individer som har förvärvat permanenta höga kvalifikationer, som har fokus på produktion av vetenskap och teknik, och som kan svara på ständigt föränderliga krav från samhället och det gör det till ett ansvar att bidra till den vetenskapliga kunskapen såväl som till samhällets välfärd.

  • Istanbul, Turkiet

  ”Mot en ljus framtid” är slogan för Istanbul Aydin University och det är inte förvånande att stöta på våra akademiker på höjden av deras karriär. Istanbul Aydin University är både en stad och ett campusuniversitet med sitt campus i centrala Istanbul och med sin erfarna akademiska personal välkänd för sina vetenskapliga verk i vårt land och världen. "Det mest föredragna grunduniversitetet sedan starten" Istanbul Aydin University , med sina campus i Bahcelievler och Florya, uppfyller studenternas förväntningar och med sina toppmoderna teknocentra, världsberömda forskningscentra och akademiska enheter. och dess ideal att bli ett "globalt universitet", erbjuder nya möjligheter för varje dag som går och fortsätter att växa på sin väg "Mot en ljus framtid."

  • Ankara, Turkiet

  Graduate School of Engineering and Science administrerar doktorandprogrammen för fakulteten för teknik och naturvetenskap vid Bilkent University. Vår forskarskola, en ledande utbildnings- och forskningsinstitution har utvecklat och odlat ledare sedan 1986. Graduate School består av motiverade och dynamiska akademiker. Skolan tillhandahåller uppdaterade utbildningsprogram som utrustar elever med värdefulla förmågor och främjar vidare studier inom tvärvetenskapliga områden. Studenterna utsätts för verkliga projekt och konceptuella problemlösningstekniker, samt får traditionell utbildning i klassrum. Program är utformade för att hjälpa eleverna att förstå verkliga omständigheter, öka deras kulturella ansamling och bidra till samspelet mellan teknik, vetenskap och samhälle.

  • Ankara, Turkiet

  TED University ( TEDU ) är ett ungt, dynamiskt universitet som ligger i hjärtat av Ankara. Det grundades 2012 av Turkish Education Association (TED), som har varit banbrytande för utvecklingen av utbildning i Turkiet sedan 1928.

  • Manchester, Storbritannien
  • Budapest, Ungern
  • + 62 Mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kampüsü, Turkiet

  Yüzüncü Yıl -universitetet grundades med dekretlagen nummer 41 den 20 juli 1982. Försöket att inrätta ett universitet i de östra delarna av Turkiet började dock för länge sedan. Idén om att etablera ett universitet i Van är mycket gammal och går tillbaka till republiken. Det förstås av ordern av den ottomanska sultanen Il.

  • Adnan Menderes Bulvarı, Turkiet

  Vår vision är att bli ett ledande hälsouniversitet som tas som ett exempel på utbildning och hälsovård, leder och leder vetenskap och håller liv i grundkulturen.

  • 22 C, Turkiet

  Vårt uppdrag är att bedriva forskning och akademisk verksamhet genom principen om att etablera framtiden genom att utvärdera vetenskapligt, kulturellt arv och förutse de samtida fakta. Det är också att uppfostra individer som är medvetna om att använda sina kunskaper och förmågor för Edirnes, Balkans, landets och mänsklighetens skull, och som har hög känsla av självförtroende och ansvar.

  • İbrahim Çeçen Üniversitesi, Turkiet

  Vårt uppdrag är att vara ett universitet som sticker ut med sin vetenskapliga identitet på den nationella och internationella arenan; integreras inom staden; producerar regionala lösningar; bidrar till socioekonomiskt liv med utbildning av hög kvalitet och kvalificerade och hållbara projekt; antar nationella och universella värderingar; och utbildar dygdiga människor.

  • Bartın, Turkiet

  Även om Bartin city fick sitt eget universitet för 12 år sedan, går stadens universitetshistoria tillbaka till 1990 -talet. Bartın -skogsbruksfakulteten, som grundades under Zonguldak Karaelmas -universitetet med lagnummer 3837 daterad 11.07.1992, blev den första fakulteten som etablerades i Bartın. Bartın fakultet för skogsbruk, etablerat på Ağdacı Campus, började sitt utbildningsliv med att ta sina första studenter under läsåret 93-94. Med utbildningsstarten för Bartıns skogsfakultet inkluderades ytterligare tre akademiska enheter inom området högre utbildning i Bartın. Dessa är Bartın Yrkesskola, Hälsovårdstjänstens Yrkesskola och Idrotts- och idrottsskolan. År 2008, när stadsuniversitet började etableras i hela landet, fick staden Bartın ett eget universitet. Bartın University, som grundades med lagnummer 5765 daterat 22 maj 2008, tog emot sina första studenter med 4 akademiska enheter separerade från Zonguldak Karaelmas University, liksom den nyetablerade fakulteten för ekonomi och administrativa vetenskaper, fakulteten för teknik, samhällsvetenskap Institute and Institute of Science. Bartın University, som började utbilda studenter som strävar efter att ha ett ord i framtiden med 3 fakulteter, 2 institut, 2 yrkesskolor och en högskola totalt, fortsätter sin utveckling för att möta behoven i vårt land.