Keystone logo
Sydkorea

Studera MBA i Sydkorea 2024

Studera i Sydkorea

Vilken typ av verksamhet Studier program finns tillgängliga i Sydkorea? Studenter, inklusive internationella studenter kan registrera sig i en mängd olika program i Sydkorea. Landet har en mängd olika universitetsnivå skolor som internationella studenter kan ansöka till. T Det finns en rad program som finns tillgängliga för studenter inom dessa områden. Detta innefattar både traditionella MBA-program och Executive MBA-program. Vissa elever skriva in sig i grundutbildningen också, för att tjäna en kandidatexamen 's examen. De flesta bachelor 's studieprogram tar tre till fem år att slutföra medan MBA-program är uppfyllda inom ett eller två år. Detta varierar beroende på loppet av studerande och vilka typer av klasser eleverna ta. Program i internationella affärer, finans, hantering och administration är populära bland internationella studenter. Hur mycket kostar det att anmäla dig till Business Studies Program i Sydkorea?Sydkoreanska skolor är tillgängliga för internationella studenter, men till ett betydligt högre pris än skolor för inhemska studenter. Kostnaderna tenderar att vara betydligt billigare än de flesta europeiska, amerikanska och andra västländer. Studenterna kommer att lära mer om kostnader vid tillämpningen, eftersom detta skiljer sig från en skola till nästa, och mellan programmen. Oftast kommer studenterna att behöva tillämpa och vinna inträde i skolan innan researrangemang. Universiteten arbete genom invandringsmyndigheter för att underlätta denna process. Vilka alternativ finns det efter examen från Business Studies Program i Sydkorea? Studenter som tjänar sitt MBA är ofta värdefullt i många av landets 's företag. Även om många fler inhemska studenter är inskrivna i den högre utbildningen i dag än i år tidigare, finns det fortfarande en lucka för väl kvalificerade tjänstemän.Ofta finns möjligheter för utexaminerade inom många av de stora företagen som dominerar Seoul 's ekonomi och näringsliv, bland annat inom teknik, ekonomi och globala affärslägen, som tenderar att vara mest efterfrågade.

Ändra valuta

Grundläggande månatlig levnadskostnad

 • Hyr i delad lägenhet

  476
 • Andel av verktyg

  52
 • Internetabonnemang

  20
 • Lokal transport

  42

Prov livsstil kostnad

 • Snabbmatskombo

  6
 • Biobiljett

  10
 • Pint lokalt öl

  3

Om Sydkorea

Sydkorea ger många fördelar för internationella studenter. Landet, som ligger i östra Asien på den koreanska halvön, är hem för omkring 50 miljoner människor. Ungefär hälften av dem som bor i storstadsområdet kring Seoul, vilket gör den till den näst största metro regionen i världen. Landet har en lång historia som går tillbaka till den paleolitiska perioden. Ändå har landet blivit ganska modern under de senaste decennierna, som drivs av en mängd olika teknikföretag. För dem som studerar affärer, kan Sydkorea vara den idealiska platsen att göra det internationellt för alla dessa skäl.

Visa krav

 1. D-2: Visum för ordinarie utbildningsprogram. Detta visum är för alla studenter som anmäler sig till en kandidatexamen, Master, eller Ph. D-program på en junior college, universitet, eller forskarskola.
 2. D-4: Visum för allmän utbildning. Detta visum är för alla personer som går på en universitetsdriven språkskola, ett kvalificerat utbildningsinstitut, eller något annat institut än ett akademiskt forskningsinstitut.

Vilken typ av visum behöver du?

Visa namn

D-2; D-4

Pris och valuta

EUR 50

Båda viseringsansökningarna tar ut en avgift på cirka 30-50 EUR. Ett visum för flera inresor är dyrare än ett visum för en enda inresa. Visumavgifterna varierar beroende på ditt hemland och kan komma att ändras. Medborgarna i vissa länder (till exempel Tyskland) kanske inte behöver betala viseringsansökningsavgiften.

Vem kan ansöka om visum?

Alla internationella studenter måste ansöka om studentvisum för att studera i Sydkorea.

Var kan du göra ansökan?

Republiken Koreas ambassad eller konsulat

Alla internationella studenter som är bosatta utanför Korea måste ansöka om studentvisum vid Republiken Koreas ambassad eller konsulat. Du måste ansöka om visum personligen på ditt hemlands koreanska ambassad.

Hemsida:

Hur gör man ansökan?

För att studera utomlands i Korea måste du skaffa visum innan du går in i landet. Processen är inte svår, men det är viktigt att ha all nödvändig dokumentation. Ditt universitet kan hjälpa dig i viseringsprocessen, så fråga ditt internationella kontor vad dina nästa steg är för att skaffa visum efter att du har antagits. Du måste vanligtvis ange följande:

 • En ansökningsblankett
 • Pass
 • Fotokopia av pass
 • Ett färgfoto (3,5 x 4,5 cm)
 • En kopia av företagsregistreringsbeviset för koreanska universitetet
 • Godkännandebrev från det koreanska universitetet
 • Bevis på ekonomi som täcker levnadskostnaderna för din termin i Korea
 • Ett rekommendationsbrev från ditt hemuniversitet
 • Ett dokument som visar att du har avslutat en eller flera terminer på ditt hemuniversitet (dvs. avskrift av poster)
 • Kinesiska studenter kan behöva ge en översikt över sin familjehistoria

Du kommer också att ansöka om ett Alien Residence Card en gång i Korea. Kortet gör att du kan göra resor utomlands under din termin i Korea. Värduniversitetet hjälper dig att få kortet efter att du har kommit.

Observera att enligt den officiella vägledningen från Hankuk University of Foreign Studies, du måste lämna Korea inom 1 vecka efter terminens slutdatum, annars kommer du att bli kraftigt böter av den koreanska invandringen.

När ska du ansöka?

Ansök om ditt studentvisum omedelbart efter att du fått ditt officiella godkännandebrev från Korea.

Studentvisumet till Korea kan vara giltigt i upp till två år.

Behandlingstid

Arbetsmöjligheter

D-2- och D-4-visuminnehavarstudenter kan delta i ett deltidsjobb så länge det är tillåtet av utbildningsinstitutionen. i alla fall, i de flesta fallen, du måste stanna i 6 månader i Korea innan du får arbeta. Efter 6 månader måste du be ditt universitet om ett brev som ger dig tillstånd att arbeta deltid. För juridiska ändamål, studenten måste få en licens från ett invandringskontor för att lagligen betraktas som en deltid.

Timmar per vecka

0

Varför behöver du den här typen av visum?

Din visumansökan kan avvisas om du inte kan visa bevis på nödvändiga medel, eller om du tillhandahåller felaktiga eller ofullständiga dokument.