Keystone logo
Storbritannien

Studera MBA i Storbritannien 2024

Studera i Storbritannien

Studenter som studerar graduate-nivå verksamhet i Storbritannien kommer att studera i en av landets 's många universitet, varav många har en rik historia av starka akademiker. En examen nivå civilekonomexamen i Storbritannien är en Master of Business Administration examen. En MBA-examen från ett brittiskt universitet skapar högre intjäningspotential för affärsmän. Det kan också förbättra dina karriärmöjligheter, sätta dig i kö för kampanjer och ökad prestige i din egen karriär. Det kan också öppna dörren för dig att byta din karriär. Läsåret för en MBA-program i Storbritannien bryts upp i terminer. Höstterminen löper från september till december. Studenterna får sedan en semester paus, sedan startar upp igen i januari med vårterminen löper till maj. Vissa skolor kommer att ha sommarprogrammen också. Eleverna kan planera att spendera allt från £ 16.000 till £ 73.000 för en MBA-program i Storbritannien.Skillnaden beror på universitetet valdes för studien. Ju mer prestigefyllda universitetet är på den globala marknaden, desto mer studierna kommer att kosta Internationella studenter kan ansöka om ett MBA-program i Storbritannien om de har en grundexamen och arbetslivserfarenhet inom näringslivet. Den grundexamen behöver inte vara i affärer, men det måste visa att studenten 's akademiska framgångar, eftersom en MBA-programmet är ett detaljerat, rigoröst. Efter examen kommer dina karriärmöjligheter vara stor. De flesta företag kommer att känna igen en MBA från ett brittiskt universitet. Om du redan är etablerade i en karriär, kan du vara berättigad till en ny position eller en befordran. Om du inte är, kommer du att ge dig själv kanten som du söker efter ett jobb i en fullsatt marknadsplats. Din totala inkomst potential kommer att vara mycket högre.

Ändra valuta

Grundläggande månatlig levnadskostnad

 • Hyr i delad lägenhet

  628
 • Andel av verktyg

  83
 • Internetabonnemang

  35
 • Lokal transport

  79

Prov livsstil kostnad

 • Snabbmatskombo

  8
 • Biobiljett

  12
 • Pint lokalt öl

  5

Om Storbritannien

Storbritannien ligger på en ö strax utanför kusten av den europeiska kontinenten. Denna europeisk nation har varit inflytelserik i västra historia. Det är från kolonierna avvecklas av folket i Storbritannien att många moderna länder utvecklats. I Storbritannien omfattar England, Skottland, Wales och Nordirland. Ofta är det också kallas "England " eller "Britannien, " men det officiella namnet är Storbritannien. Idag Storbritannien är en ekonomisk och militär ledare i den globala ekonomin, och har bidragit mycket till ekonomi, kultur och vetenskaplig förståelse av den moderna världen. Idag är det också känt för sin ikoniska kungafamiljen, som har blivit kändisar i slag i global kultur.

Visa krav

Tier 4 (Allmänt) Studentvisum har ersatts med den så kallade ”Studentvägen”. Studentvägen är Storbritanniens nya studentvisum, som också kommer att vara tillgängligt för EES-medborgare, WHO, före Brexit, behövde inte visum för att studera i Storbritannien.

Studentväg (åldrar 18+)

Child Student Route (åldrarna 4 - 17, som har ersatt Tier 4 Child Student Visa)

Vilken typ av visum behöver du?

Visa namn

Student Rutt

Pris och valuta

GBP 348

De nuvarande brittiska studentvisumavgifterna är:

 • £348 om ansökan från utanför Storbritannien.
 • £475 om du ansöker om att förlänga eller byta till ett studentvisum från Storbritannien.

Vem kan ansöka om visum?

Alla som kommer in i landet för studier måste ansöka om studentvisum om de reser in efter 1 januari 2021. Detta inkluderar EU/EES-medborgare som tidigare inte behövde visum för att resa in i Storbritannien för sina studier. Du måste nå 70 poäng på det poängbaserade systemet, som mäter om du uppfyller kraven för att studera i Storbritannien. Detta inkluderar:

 • Har du blivit antagen till en godkänd institution?
 • Har du ekonomiska resurser för att finansiera din vistelse i Storbritannien?
 • Är du skicklig i engelska?
 • Uppfyller din kurs kurskraven?

De som examen från en brittisk utbildningsinstitution före och efter sommaren 2021 kommer att kunna ansöka om doktorandvisum, så att de kan arbeta/leta efter arbete i Storbritannien i upp till 2 år.

Var kan du göra ansökan?

Storbritanniens visumansökningscenter/Online

Du kan ansöka om ett brittiskt studentvisum på det brittiska visumansökningscentret i ditt hemland. Du hittar en lista över brittiska visumansökningscenter över hela världen här: https://www.gov.uk/find-a-visa-application-centre.

Du kan också ansöka om ett brittiskt studentvisum online via webbplatsen UK Home Office Visas and Immigration Service. Du kan börja här: https://apply-to-visit-or-stay-in-the-uk.homeoffice.gov.uk/sort/country-nationality?p=student_out_uk

Hemsida:https://www.gov.uk/find-a-visa-application-centre

Hur gör man ansökan?

För att få ett brittiskt studentvisum, du måste först accepteras på en kurs. För de flesta kurser måste du också bevisa att du förstår engelska till önskad nivå.

Den brittiska ansökningsprocessen för studentvisum skiljer sig något beroende på vilken typ av brittiskt studentvisum du ansöker om.

För din brittiska studentvisumansökan, du måste ange följande:

 • pass eller rese-ID
 • bevis på att du kan täcka dina kurs- och levnadskostnader
 • bevis på föräldrars eller vårdnadshavares samtycke om du är under 18 år
 • bevis på godkännande på din kurs
 • bevis på betalning av sjukvårdstillägg

Beroende på ditt ursprungsland kan du också behöva göra ett tuberkulostest.

När du anländer till Storbritannien, du kan behöva registrera ditt brittiska studentvisum hos polisen. Du bör få information om huruvida du behöver registrera dig i ditt brittiska studentvisumklistermärke eller brev från Storbritanniens inrikesministerium. Du måste också ansöka om ett biometriskt uppehållstillstånd om du bor i Storbritannien längre än 6 månader.

När ska du ansöka?

Du kan ansöka om studentvisum upp till 6 månader innan dina kurser börjar. Hanteringstiderna för studentvisum varierar beroende på var du ansöker från men i allmänhet kommer du att få ett beslut inom 3 veckor om du ansöker utanför Storbritannien, och inom 8 veckor om du ansöker inom Storbritannien.

Den allmänna studentvisumlängden beror på kursens varaktighet och du kan ansöka om att förlänga den om du vill stanna i Storbritannien för att arbeta eller fortsätta ytterligare studier. Barnstudentvisumet är giltigt under kursens längd, upp till högst 6 år, och kan förlängas. Längden på det kortvariga studentvisumet får inte överstiga längden på din kurs och kan inte förlängas.

Behandlingstid

3 Weeks

Arbetsmöjligheter

Internationella studenter får arbeta med studier i Storbritannien, under vissa förhållanden. Vilken typ av arbete du kan göra beror på vad du studerar och om du kommer att arbeta under skolperioden, eller under pauser.

Timmar per vecka

0

Varför behöver du den här typen av visum?

De främsta orsakerna till avslag på studentvisum är:

 1. Saknade eller felaktiga dokument;
 2. Underlåtenhet att uppfylla finansiella krav
 3. Felaktigt dokumentformat.