Keystone logo

Bästa universiteten för MBA Program i Serbien 2023

Antal institutioner: 15
  • Niš

  Förlitar sig på en halvtals tradition byggd på kunskap, arbete, energi och entusiasm från tidigare generationer av visionärer i det nuvarande och framtida akademiska samfundet, som har odlat den intellektuella eliten inte bara i denna del av Serbien utan också i hela regionen, Vi är hedrade, men vi har också ett stort ansvar att fortsätta och följa den väg som är banad av de bästa bland oss. Det är inte lätt att följa denna väg.

  • Belgrade

  Union University grundades 2005. Tre fakulteter grundade det; fakulteten för konstruktionsledning, designhögskolan och industrihögskolan (senare fakulteten för ekonomi och industriell förvaltning). Strax därefter anslöt sig följande högre utbildningsinstitutioner som grundare: Belgrade Banking Academy - Fakulteten för bank, försäkring och ekonomi, School of Computing, Union University Faculty of Law (tidigare Fakulteten för affärsrätt), Fakulteten för Fastighetsförvaltning, Fakulteten för företag och entreprenörskap och College of Environmental Engineering.

  • Novi Sad

  Novi Sad School of Business är en ackrediterad statlig skola med mer än 50 års tradition för att utbilda yrkesverksamma inom ekonomi och datavetenskap. Skolan har lyckats etablera sig som en av de ledande statliga institutionerna inom tillämpad affärsverksamhet, ekonomi och informatik.

  • Belgrade

  Evropski Univerzitet är en privat institution vars grundare och ägare är professor Dr. Milija Zecevic, en professor och universitetets rektor. Evropski Univerzitet är en autonom institution för högre utbildning, som bedriver högre utbildning och förenar pedagogiskt och vetenskapligt forskningsarbete.

  • Kragujevac

  University of Kragujevac steg från grunden till Lyceum of Serbia Furstendömet, den första läroanstalten i det moderna Serbien, som grundades i Kragujevac genom dekret av prins Milos Obrenović den 1 juli 1838. Dess första rektor var Atanasije Nikolic (1803 - 1882 ).

  • Novi Sad

  Med cirka 50 000 studenter och 5 000 anställda är University of Novi Sad ett av de största utbildnings- och forskningscentren i Centraleuropa. Det tillhör gruppen omfattande universitet, som kännetecknas av att tillhandahålla nästan alla vetenskapsområden och högre utbildning.

  • Belgrade

  Union University Juridiska fakulteten är känd för sitt moderna tillvägagångssätt för undervisning i juridik som sammanför lagteori och dess praktiska tillämpning. Vår juridiska fakultet skiljer sig från andra liknande institutioner, förutom standardrättsliga ämnen lär vi också moderna discipliner som EU-lag, mediarätt, medicinsk rätt, juridisk etik, ekologisk lag, informationsteknisk lag, barns rättigheter osv ...

  • Sremska Kamenica

  Educons University samarbetar med högre utbildningsinstitutioner utomlands som bidrar till utvecklingen av vetenskap och akademisk utbildning både regionalt och internationellt. Sedan grundandet 2008 är Educons University helt dedikerat till inrättande, utveckling och förbättring av internationellt samarbete med sina partnerinstitutioner. Med tanke på dess potential planerar Educons University under de närmaste fem åren från 2016 till 2020 att fortsätta traditionen med öppenhet mot världen, att intensifiera sin verksamhet och att förverkliga de uppsatta målen som skulle leda till vidare utveckling på en internationell arena, särskilt när det gäller utbyte av studenter, akademisk och administrativ personal.

  • Göttingen
  • Innsbruck
  • Rome
  • + 5 Mer

  Georg-August-Universität Göttingen grundades 1737 och är ett internationellt känt forskningsuniversitet med starkt fokus inom forskningsstyrd undervisning. Universitetet kännetecknas av den rika mångfalden av sitt ämnesspektrum, särskilt inom humaniora, dess utmärkta möjligheter att bedriva vetenskaplig forskning och den enastående kvaliteten på de områden som definierar dess profil. Från 2007 till 2012 belönades Georg-August-Universität Göttingen med finansiering från den tyska federala och statliga regeringens initiativ med sin institutionella strategi för framtiden med titeln "Göttingen.Tradition - Innovation - Autonomy". Universitetet kunde förverkliga alla mått på konceptet. Nu utvecklar Göttingen University de framgångsrikt etablerade åtgärderna för att kontinuerligt främja universitetets positiva utveckling inom forskning och undervisning.

  • Belgrade

  Megatrend University , en akademisk familjesammansättning med 12 fakulteter och ett institut, öppnar också i år sin dörr för gymnasieelever och erbjuder inträde i utbildningsvärlden enligt de senaste pedagogiska standarderna. Undervisningsformerna - föreläsningar, praktiska arbeten, workshops, simuleringar, utvärdering och kunskapsbedömning - anpassas till känslighet, rytm, behov och förmåga hos unga människor som är ivriga att lära sig något nytt.

  • Novi Sad
  • Niš

  Dr Lazar Vrkatic fakultet för juridik och företagsstudier är en ackrediterad institution för högre utbildning som tillhandahåller grund- och forskarutbildningar i juridik, engelska, säkerhets- och brottsvetenskap och affärspsykologi. Det finns också en kandidatkurs i psykoterapi.

  • Belgrade

  Singidunum University is a higher education institution that offers its students modern curricula and teaching methods resembling those of the renowned university centers. Our goal is to empower young people to be competitive in the market and keep pace with contemporary tendencies and business trends.

  • Maribor
  • Belgrade

  We are a fully accredited modern European business school dedicated to individuals who are interested in improving their knowledge and competitiveness through online and face-to-face learning. Our high-quality study programmes, available in four different languages, follow the standards and requirements of the current European and global business environment.

  • Northampton
  • Bahrain Online
  • Jordan Online
  • + 37 Mer

  Stafford bildades 1993, i Förenade Arabemiraten, med den enda avsikten att tillhandahålla distansutbildningsstöd till näringsidkarna i Mellanöstern för att uppnå internationellt erkända kvalifikationer av god kvalitet som skulle markera dem som seriösa chefer och främja deras karriär. Från och med sju studenter 1993 över ett decennium senare är vi involverade med i genomsnitt 1000 studenter per år som använder distansutbildning. Alla är allvarliga upptagen chefer som bevisar för världen att de menar att lyckas. Stafford fokuserar helt och hållet på att hjälpa heltidspersonal i företag med kvalitetsdistribution för att påskynda sin karriär genom oberoende studier. Stafford arbetar i hela Mellanöstern och Levant-regionen och erbjuder distansutbildning Executive MBA, doktorsexamen, BA, examensbevis och mer. Vi är stolta över vårt engagemang för våra studenters akademiska och affärssucces, våra utmärkta relationer med våra brittiska universitet, vår integritet och den höga kvaliteten på vår akademiska och administrativa supportpersonal.

  • Serbia Online
  • Newcastle upon Tyne
  • Belgrade
  • + 2 Mer

  <strong>Royal Business College </strong> is an educational centre accredited by ABE (UK). At RBC all lectures are in English. The degrees are UK accredited and the program is delivered Online.