Keystone logo
Rwanda

Bästa universiteten för MBA Program i Rwanda 2023

Antal institutioner: 4
  • Northern Province

  Intim, praktiskt lärande från verkliga experter. En ingen-nonsens strategi för att lära sig med mindre klasser, handplockade ämnen för att göra dig redo för jobbet när det är dags att ta examen.

  • Kigali City

  Studenter vid Vatel i Rwanda tar examen med en prestigefylld internationellt erkänd examen som ger dem ett brett utbud av spännande karriärmöjligheter i den internationella gästfrihetsindustrin i hela Afrika, Asien, Amerika och Europa. Vatels innovativa tillvägagångssätt utrustar dem med kunskap och färdigheter att utföra i höga roller efter avslutad studier genom att tillhandahålla praktiska träningsövningar och industriella placeringar under hela det treåriga utbildningsprogrammet.

  • Northampton
  • Bahrain Online
  • Jordan Online
  • + 37 Mer

  Stafford bildades 1993, i Förenade Arabemiraten, med den enda avsikten att tillhandahålla distansutbildningsstöd till näringsidkarna i Mellanöstern för att uppnå internationellt erkända kvalifikationer av god kvalitet som skulle markera dem som seriösa chefer och främja deras karriär. Från och med sju studenter 1993 över ett decennium senare är vi involverade med i genomsnitt 1000 studenter per år som använder distansutbildning. Alla är allvarliga upptagen chefer som bevisar för världen att de menar att lyckas. Stafford fokuserar helt och hållet på att hjälpa heltidspersonal i företag med kvalitetsdistribution för att påskynda sin karriär genom oberoende studier. Stafford arbetar i hela Mellanöstern och Levant-regionen och erbjuder distansutbildning Executive MBA, doktorsexamen, BA, examensbevis och mer. Vi är stolta över vårt engagemang för våra studenters akademiska och affärssucces, våra utmärkta relationer med våra brittiska universitet, vår integritet och den höga kvaliteten på vår akademiska och administrativa supportpersonal.

  • Kigali

  Mahatma Gandhi University Rwanda is a Higher Learning Institution established and recognized by Higher Education Council, Ministry of Education, and Government of the Republic of Rwanda. The aim of this university is to educate students globally and make them an able citizen. The University Operating as a non-profit making institution of Higher