Keystone logo
Oman

Bästa universiteten för MBA Program i Oman 2023

Antal institutioner: 25
  • Muscat, Oman

  Muscat University , som ligger i hjärtat av Muscat, etablerades 2016 med ett uppdrag att förvandla individer och samhällen genom industriengagerad, forskningsinformerad undervisning och lärande som är både rigorös och relevant. Vi kommer att nå framgång genom att tillhandahålla en gynnsam inlärningsmiljö i en inkluderande kultur av globalt medborgarskap.

  • Al Jazirah Al Hamra, Förenade arabemiraten
  • Dubai, Förenade arabemiraten
  • + 8 Mer

  Ascencia Business School ger studenterna möjlighet att studera internationella universitetsprogram medan de bor i Förenade Arabemiraten. Vårt främsta mål är att ge alla våra studenter en kvalitet och kostnadseffektiv utbildning och vi är stolta över att hålla högsta akademiska standard. Ascencia Business School har en god förståelse för den lokala marknaden och en enorm erfarenhet av utbildningshantering sedan 2006. Vi har utforskat marknaden i Mellanöstern och hittat sätt att framgångsrikt marknadsföra den fullt ackrediterade, godkända och erkända läroplanen. Våra kurser levereras av västerländska kvalificerade föreläsare som håller sina doktorsexamen och hämtas från akademiker och har relevant industriell erfarenhet.

  • Seeb, Oman

  Sultan Qaboos University är förverkligandet av löftet som tillkännagavs av Hans Majestät Sultan Qaboos Bin Said under 10-årsdagen av Omans nationaldag 1980. Bygget startade 1982 och de första Sultan Qaboos University-studenterna skrevs in 1986. I enlighet med Hans Majestäts kungliga direktiv började universitetet med fem högskolor; nämligen medicin, teknik, jordbruk, utbildning och vetenskap. Dessutom grundades College of Arts 1987, efter College of Commerce and Economics som utvecklades 1993. College of Law gick med i universitetet 2006 och slutligen grundades College of Nursing 2008.

  • Al Buraimi, Oman

  Al Buraimi University College är den första universitetshögskolan i Al Buraimi Governorate. Dess inrättande var en omedelbar tolkningshandling och ett verkligt svar på Hans Majestät Sultan Qaboos Bin Saeeds högsta uppmaning, må han vila i frid, till den privata sektorn att börja investera i högre utbildning genom att etablera nya privata akademiska institutioner som har åtagit sig att upprätthålla större utbildningsmöjligheter inom olika akademiska områden för de omanska blivande studenterna i syfte att möta behoven på den lokala arbetsmarknaden med kvalificerade lokala potentialer för att klara de globala ekonomiska förändringarna. Studien vid högskolan påbörjades i början av andra terminen av läsåret (2003 – 2004) var en dynamisk utgångspunkt baserad på den otroliga erfarenheten av partnerskap med California State University i syfte att uppnå den extrema nyttan av dess erfarenheter och avancerad akademisk expertis inom akademiska studieområden, vetenskaplig forskning, kvalitetssäkring etc. Dessutom har det värdefulla administrativa och tekniska biståndet från ministeriet för högre utbildning avsevärt hjälpt högskolan att vara pionjär för de andra högskolorna och universiteten i regionen. Hans Majestäts hedervärda anvisningar, må han vila i frid, har varit hörnstenen för upprättandet av grundläggande regler och effektiv praxis för de akademiska institutionerna för att utveckla akademisk kunskap och yrkesskicklighet. Detta skulle i sin tur göra det möjligt för nuvarande och nästa generationer att effektivt och kreativt tjäna samhället och landet. Dessutom har det fysiska och intellektuella stödet som erbjuds de akademiska fakulteterna lett till att de högsta utbildningsstandarderna upprätthålls som är förenliga med de internationella kvalitetskriterierna. Den administrativa och akademiska personalen på högskolan har ägnat stor uppmärksamhet åt dessa väsentligheter från att etablera faciliteter som främjar innovation, experiment och kreativitet på det nya campus, anammat aktuell undervisningsteknik och slutligen bygga kompetenta mänskliga resurser som kan leverera kunskap till eleverna för att främja landets välfärd och framsteg.

  • Muscat, Oman

  Historien om det tyska tekniska högskolan (GUtech) kan spåras tillbaka till 2003 när visionär Omanis övervägde inrättandet av ett högkvalitativt tekniskt universitet i Oman. Denna vision inspirerades av Hans Majestät Sultan Qaboos vägbeskrivning för att tillhandahålla högre utbildning i Oman av privata investerare.

  • Muscat, Oman

  Historien om det tyska tekniska högskolan (GUtech) kan spåras tillbaka till 2003 när visionär Omanis övervägde inrättandet av ett högkvalitativt tekniskt universitet i Oman. Denna vision inspirerades av Hans Majestät Sultan Qaboos vägbeskrivning för att tillhandahålla högre utbildning i Oman av privata investerare.

  • Sharjah, Förenade arabemiraten
  • Oman Online, Oman
  • + 7 Mer

  Exeed College, tänkt i 2016, är ett prestigefyllt företag i Westford Education Group som erbjuder topprankade online/deltid akademiska program. En leverantör av utbildningshantering i världsklass baserad i Förenade Arabemiraten, Exeed College underlättar doktorandprogram inom företagsekonomi och utbildning, specialiserade MBA-program, magisterprogram i utbildning, och olika lärarkvalifikationsprogram genom sin omfattande närvaro i GCC, afrikansk, Asiatiskt, Sydost- och europeiska länder.

  • Muscat, Oman

  - National Hospitality Institute - är den ledande leverantören av kvalificerad yrkesutbildning för Hospitality, Catering and Travel Industries i Gulfregionen. Beläget i Muscat, Oman, arbetar med den tydliga avsikten att tillhandahålla en så omfattande och professionell utbildning som möjligt.

  • Seeb, Oman

  College of Engineering, tidigare känt som Caledonian College Of Engineering , grundades 1996. Den första privata ingenjörskolan i Sultanatet Oman. Det erbjuder grundutbildning (UG) och magisterexamen i teknik som överensstämmer med internationella standarder och UG-program är ackrediterade av IET (UK) och CIOB (UK); institutionen är ackrediterad av OAAA (Oman)

  • Muscat, Oman

  MGi - Modern Gulf Institute - erbjuder utbildningsprogram och workshops för affärsutveckling, professionell utveckling, management och mjuka färdigheter samt kurser som syftar till att hjälpa studenter att förbättra sitt engelska språk, IELTS och datorkunskaper för personlig och professionell utveckling. Vi erbjuder konsult- och coachinglösningar.

  • Sohar, Oman

  College of Applied Sciences - Sohar är en av de sex högskolorna under ministeriet för högre utbildning, som grundades 1990 och ligger i staden Sohar i Governorate of North Albatinah. Högskolornas vision ligger i att spela en viktig roll för att presentera Oman för världen som en utvecklingsland som reflekteras i att bidra till området tillämpad vetenskap och i utvecklingen av kunskapssamhället till vad som bekräftar de omanska kulturella normerna.

  • Muscat, Oman

  Scientific College of Design är en privat konst- och designinstitution för högre utbildning i Muscat, Sultanatet Oman. Kollegiet inrättades genom ett ministerdekret och reglerades av ministeriet för högre utbildning och inledde officiellt sina akademiska program och tjänster i oktober 2004. Högskolan styrs av en förvaltningsstyrelse, ledd av generaldirektoratet för privata universitet och högskolor.

  • Al Azaiba South, Oman

  Pioneer Institute of Management and Technology är GCC: s ledande utbildning i Muscat, Oman. Vi erbjuder en rad utbildningsprogram inom informationsteknik, databasteknik, projektledning, mjuk kompetens och mycket mer. Det hanteras av ett team av oerhört begåvade proffs som har mer än 30 års kombinerad IT- och företagsutbildningserfarenhet.

  • Birkat Al Mouz, Oman

  University Of Nizwa (UoN) grundades i Sultanatet i Oman 2004 som en fakultet som styrs icke-vinstdrivande privat universitet. Det ligger 140 km från den nationella huvudstaden Muscat i den inre regionen Al-Dakhiliya nära den historiska före detta huvudstaden Nizwa. Universitetet strävar efter att tillhandahålla en progressiv och säker inlärningsmiljö som respekterar Sultanatets traditioner och värderingar.

  • Sohar Port, Oman

  International Maritime College Oman (IMCO) är en unik högskola i Oman, GCC-länderna och bortom. IMCO grundades den 24 april 2005 och ägs av regeringen i Oman (ASYAD).