Keystone logo
Kroatien

Bästa universiteten för MBA Program i Kroatien 2023

Antal institutioner: 24
  • Miskolc, Ungern
  • Zagreb, Kroatien
  • + 2 Mer

  EIT RawMaterials Academy - TIMREX erbjuder studenterna en unik möjlighet att lära sig i en dynamisk miljö, med fokus på verkliga utmaningar. Tilldelas av EIT (European Institute of Innovation and Technology), ett organ i Europeiska unionen, EIT Label är ett kvalitetscertifikat som endast beviljas utmärkta utbildningsprogram på master- och doktorandnivå.

  • Rotterdam, Nederländerna
  • Bilbao, Spanien
  • + 5 Mer

  Europeiska universitetet för postindustriella städer (UNIC) grundades 2020 i syfte att erbjuda en inkluderande utbildning för en ny generation studenter. En allians av tio europeiska universitet baserade i postindustriella städer och finansieras av Europeiska kommissionen, arbeta hand i hand med stadsinstitutioner för att säkerställa att stadsfrågor matas in i undervisning och forskning på ett sätt som är tillgängligt och inkluderande för alla elever. Alliansen lanserar sin första gemensamma magisterexamen 2023 och letar efter studenter som kommer att främja de postindustriella omvandlingarna i sina städer och bli högkvalificerade akademiker inom nya vetenskapliga discipliner som svarar mot behoven i den föränderliga ekonomin i Europa och runt om i världen.

  • Split, Kroatien

  Grundutbildningen Psykologi samordnas med European Diploma in Psychology (EuroPsy) och är etablerat på en kompetensbaserad strategi för högre utbildning. Studien varar sex terminer (180 hp), och när den är klar får de akademiker titeln University Baccalaureus of Psychology (univ. bacc. psyk.). Kurserna hålls vid fakulteten för humaniora och samhällsvetenskap och andra delar av universitetet i Split. Studien genomförs helt på engelska och förbereder studenterna för internationell vetenskaplig och professionell kommunikation från allra första början. Forskare och lärare från kroatiska universitet och internationella institutioner som Yale University, Santa Fe Institute, Northeastern University, University of Huddersfield, University West och Université de Poitiers deltar i studieprogrammet. Under sina studier kommer studenterna att lära sig om de olika psykologiska disciplinerna och teoretiska inriktningar, förvärva forskningsmetodik färdigheter och få en grundläggande kunskap om vetenskapliga discipliner som korsar psykologi (t.ex. filosofi, antropologi, sociologi). Efter avslutad studier kan studenterna vara anställda i planering och bedriva forskning, datainsamling och bearbetning (marknadsundersökningar, telekommunikation, media, icke-statliga organisationer etc.) eller fortsätta sin utbildning på forskarnivå i Kroatien och EU-länderna.

  • La Rochelle, Frankrike
  • Athens, Grekland
  • + 4 Mer

  EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability är ett starkt partnerskap mellan nio universitet som utvecklar vetenskap och innovation till ett nav av excellens inom Smart Urban Coastal Sustainability (SmUCS). EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability främjar gemensamma europeiska värderingar och en stärkt europeisk identitet genom att föra samman en ny generation européer, som kan samarbeta och arbeta inom olika europeiska kulturer, på olika språk och över gränser.

  • Zagreb, Kroatien
  • Zadar, Kroatien

  Algebra University College grundades 2008 som en privat högre utbildningsinstitution, rankad 1:a i Republiken Kroatien med avseende på den övergripande kvaliteten på program och kvalitetssäkringssystem enligt National Agency for Science and Higher Education. Vi erbjuder moderna kandidat- och masterprogram inom datavetenskap: datavetenskap, spelutveckling, mjukvaruteknik och systemteknik; i ekonomi: digital marknadsföring och e-ledarskap MBA, och konst: design, 3D-design och kommunikationsledning, alla undervisade på engelska.

  • Osijek, Kroatien

  University of Osijek är en utbildningsinstitution som kopplar samman vetenskaplig forskning, konstnärligt skapande, undervisning och studier som utvecklar vetenskap, profession och konst, förbereder studenter för professionellt arbete baserat på vetenskaplig kunskap och metoder, såväl som konstnärligt värde, och utbildar unga forskare , deltar i förverkligandet av studenters sociala intressen och främjar internationellt, särskilt europeiskt samarbete inom högre utbildning, i vetenskaplig och konstnärlig verksamhet. ========

  • Koper, Slovenien
  • Salzburg, Österrike
  • + 4 Mer

  Alma Mater Europaea är en oberoende institution för högre utbildning som är specialiserad på att tillhandahålla karriärfokuserad utbildning inom studieområden med karriärbrist. Våra utbildningar är relevanta, uppdaterade, tvärvetenskapliga och interaktiva.

  • Zagreb, Kroatien

  Fakulteten för elektroteknik och databehandling vid universitetet i Zagreb (Kroatiska akronym: FER) är en ledande institution för högre utbildning och forskning i Kroatien inom området elektroteknik, datoranvändning, och informations- och kommunikationsteknik.

  • Geneva, Schweiz
  • Zagreb, Kroatien
  • + 1 Mer

  SSBM är en global, innovativ och unik skola med elever från hela världen. Våra program designades med över 30 branschpartners. Vi garanterar schweizisk kvalitetsutbildning och excellens. SSBM Genève är ACBSP-ackrediterat och eDuQua-certifierat. Vår VISION är att vara en unik, innovativ och internationell& företagsledningsskola som erbjuder premiumforskning, öva, och utbildning. Vi är fast beslutna att kontinuerligt tillhandahålla utbildningskompetens och vår expertis inom affärsutbildning genom vår innovativa banbrytande teknik och vår högkvalitativa inlärningsupplevelse. Vi uppmuntrar mångfald och global anslutning mellan våra studenter, lärare och affärspartners.

  • Zagreb, Kroatien
  • Split, Kroatien

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Zagreb, Kroatien

  Universitetet i Zagreb (1669) är det äldsta och största universitetet i sydöstra Europa. Som ett omfattande offentligt Centraleuropeiskt universitet erbjuder universitetet i Zagreb utbildning och forskning och inom alla vetenskapliga områden (konst, biomedicin, bioteknik, ingenjörsvetenskap, humaniora, naturvetenskap och samhällsvetenskap) och ett brett spektrum av kurser på alla studienivåer från grundutbildningen till postgraduate. Med 29 fakulteter, 3 konst akademier och universitetet för kroatiska studier är det flaggskeppsutbildningsinstitutionen i landet, en plats där mer än 7900 lärare och 72480 studenter utvecklar kunskaper och förvärvar färdigheter.

  • Split, Kroatien
  • Zagreb, Kroatien

  Att välja ett universitet att gå till är ett av de viktigaste besluten vi fattar och skolan är därför ansvarig för att se till att alla dess studenter får nödvändig kunskap, bygger färdigheter och förbereder sig på bästa sätt för den 21: a företagsmarknaden århundrade. University College Aspiras uppdrag är att skapa en transformativ pedagogisk upplevelse genom tillämpning av bästa globala praxis och samarbete med branschledare.

  • Rijeka, Kroatien

  Fakulteten för ekonomi och företagsekonomi i Rijeka grundades i mitten av 1961. Med de första föreläsningarna som startade den 1 november 1961, har fakulteten utbildat ekonomiska experter speciellt för att förbättra den ekonomiska utvecklingen i den kroatiska kustregionen och Istrien. År 2001 flyttade fakulteten till den nya adressen I. Filipovi?a 4, Rijeka.

  • Zaprešić, Kroatien

  University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić kommer att fortsätta att utvecklas till en högkvalitativ högre utbildningsinstitution med en tydlig profil för utbildning och forskning inom företag och ledning under hållbara utvecklingsförhållanden. Dess program baseras på tydliga lärandemål och livslång utbildning och är attraktiva för studenter.

  • Zadar, Kroatien

  Zadar har en århundraden gammal universitetstradition, den längsta i Kroatien: enligt traditionen med kyrklig utbildning, som först nämndes på 900-talet, grundades en Dominikansk lärosäte, Studium generale, senare känd som Universitas Iadertina, redan den 14 juni 1396.