Keystone logo
Kazakstan

Bästa universiteten för MBA Program i Kazakstan 2023

Antal institutioner: 32
  • Nur-Sultan

  Beläget i Astana, Kazakstan, i Centralasien, är Nazarbayev University ett forskningsuniversitet med växande internationellt rykte som kombinerar utbildning och innovation på ett toppmodernt 2000-talscampus. NU-forskare bedriver forskning inom en mängd olika områden och förverkligar de mest ambitiösa projekten. Forskningen stöds av interna och externa medel varje år och utförs i moderna laboratorier. Engelska som undervisnings- och forskningsspråk vid Nazarbayev University , antagnings- och progressionssystem är helt och hållet meritbaserade.

  • Moscow
  • Nizhny Novgorod
  • Russia Online
  • + 3 Mer

  Eurasian Management and Administration School (EMAS Business School) är en av de ledande handelshögskolorna, experten inom strategisk ledning och MBA-program i Europa, Ryssland och OSS-länderna.

  • Almaty

  Satbayev University är det äldsta och ett av de mest prestigefyllda tekniska universiteten i Kazakstan, känt för gruv- och oljeverksamhetsutveckling. Även om tekniska specialiteter dominerar Satbayev University visitkort, är det ett tvärvetenskapligt universitet där arkitektur och förvaltning undervisas.

  • Atyrau

  Khalel Dosmukhamedov Atyrau State University är en modern utbildningsinstitution. VÅR UTBILDNINGSINSTITUTION är det enda statliga universitetet i Atyrau-regionen som ger en möjlighet att få högkvalitativ utbildning inom naturvetenskap, humaniora, ekonomi, juridik, konst och musik, pedagogiska och jordbruksspecialiteter.

  • Almaty

  International University of Information Technology ( IITU ) är det enda universitetet i Kazakstan som får ASIIN institutionell internationell ackreditering. Universitetet utbildar en ny generation specialister inom IKT med kunskap om branschteknik, avancerad förvaltning, ekonomi och kommunikationskunskaper.

  • Almaty

  Almaty University of Power Engineering and Telecommunications , uppkallat efter Gumarbek Daukeyev, är ett av de ledande tekniska universiteten i Centralasien. Det ger studier inom energi, telekommunikation, IT -teknik, rymdteknik, robotik och artificiell intelligens.

  • Nur-Sultan

  Astana Medical University är en av ledarna inom medicinsk utbildning och utbildar konkurrenskraftiga specialister inom hälso- och sjukvården under principen "Utbildning för alla så länge livet varar", och utför sina aktiviteter under nationella och internationella kvalitetsstandarder till förmån för individer. samhälle och stat.

  • Taldykorgan

  Zhetysu University, uppkallat efter Ilyas Zhansugurov, är ett stort regionalt universitet som kombinerar klassiska principer med moderna utbildningsprogram. Universitetet utvecklas som ett tvärvetenskapligt innovationsinriktat smartuniversitet inom utbildning, vetenskap och uppfostran.

  • Nur-Sultan

  Universitetets nyckelfunktion är undervisning. Astana University undervisar enligt sina utbildningsstandarder, förbereder akademiker i efterfrågan på den moderna arbetsmarknaden i ledande företag i olika branscher. Bland akademikerna från Astana University är det många som arbetar inom offentlig förvaltning.

  • Almaty

  Kainar University , Kainar Academys efterträdare, är en av de första högskolorna för nybildning baserad på kommersiella principer i det oberoende Kazakstan. Det är det första privata universitetet som en tvärvetenskaplig högre utbildningsinstitution med social och humanitär inriktning.

  • Turkistan

  Akhmet Yassawi International Kazakh-Turkish University grundades baserat på det mellanstatliga avtalet mellan Kazakstan och Turkiet för att förbereda moderna, högt kvalificerade specialister från ungdomar i turkisktalande länder och ligger i det andliga centrumet i Turkiska världen - Turkestan.

  • Kokshetau

  Abay Myrzakhmetov Kokshetau University - är en högre utbildningsinstitution med högkvalificerad personal och pedagogisk potential, bra material och tekniska resurser. Det är en av de ledande lärosätena i Kazakstan och erbjuder licensierade utbildningstjänster som överensstämmer med moderna krav på arbetsmarknaden.

  • Aktau

  Utbildningspolitiken genomförs aktivt i ett av de ledande universiteten i Kazakstan - det kaspiska universitetet för teknik och teknik uppkallat efter Sh. Yessenov. Idag är vårt universitet det största moderna universitetet som har godkänt statscertifiering och ackreditering.

  • Karagandy

  Karaganda Technical University är en av de ledande tekniska gymnasierna i Kazakstan. Inrättandet av gruvinstitutet var en viktig händelse inte bara för Karaganda utan också för centrala Kazakstan. Numera har universitetet nio fakulteter. Universitetet utbildar specialister inom mer än 46 specialiteter.

  • Nur-Sultan

  Kazakh National University Of Arts ( KazUniArt ) är en offentlig institution för högre utbildning i Kazakstan. Kazakh National University Of Arts är ett av de mest prestigefyllda universiteten i Kazakstan och sitter bekvämt bland de 90 bästa universiteten i landet.