Keystone logo
Kanada

Bästa universiteten för MBA Program i Kanada 2023

Antal institutioner: 301
  • Madison
  • Teaneck
  • Vancouver
  • + 2 Mer

  Det största privata universitetet i New Jersey, FDU är en icke-vinstdrivande, icke-sekteristisk, multicampusinstitution. FDU grundades 1942 och uppnådde fyraårig status 1948 och godkännande som universitet 1956. Universitetet erbjuder över 100 grund- och forskarutbildningsprogram, inklusive doktorandprogram i farmaci, sjuksköterskepraktik, klinisk psykologi och skolpsykologi; och en AACSB-ackrediterad handelsskola. Examensutbildningar erbjuds på två campus i New Jersey och på två FDU-platser utanför USA: Wroxton College i Oxfordshire i England och Vancouver Campus i British Columbia, Kanada.

  • Olds

  Sedan starten som en lantbruks- och hushållsskola har Olds College utökat sitt programutbud och har vuxit till att erbjuda mer karriärinriktade program under åren. Matlagnings- och sömnadskurser utvecklades till vårt välkända modeprogram, maskinkurser har vuxit till att bli jordbruks- och tungmekanikprogram och jordbruksfärdigheter som utvecklats till våra program för jordbruksledning och trädgårdsodling.

  • Winnipeg

  Beläget i Winnipeg, Manitoba, Kanada, är Booth University College en kristen institution med rötter i Frälsningsarméns 156-åriga historia av att möta behoven hos samhällets mest utsatta. Vi är djupt engagerade i social rättvisa och blandar kristen tro och rigorösa stipendier med en passion för service. Vårt förhållningssätt till lärande är förankrat i akademisk excellens och bygger på en vision om hopp, social rättvisa och barmhärtighet för alla.

  • Toronto

  Osgoode Professional Development är den livslånga grenen av Osgoode Hall Law School, en av Kanadas ledande juridikskolor. OsgoodePD är känt globalt för vårt engagemang för pågående innovation inom pedagogisk teknik och pedagogik. Vi var det första juristprogrammet i Kanada som erbjöd distansutbildning och har arbetat för att kontinuerligt förbättra kvalitet, tillgänglighet och flexibilitet. Vår vision är att vara i centrum för innovativ design och leverans av professionell juridisk utbildning, vilket möjliggör förståelse, anslutning och transformation.

  • London

  King's University College vid Western University grundades 1954 och är en katolsk högskola för liberal arts som är knuten till ett stort universitet i världsklass. Kings studenter njuter av "The Best of Both Worlds" – lärande i små klasser ledda av enastående lärare på ett litet, vackert campus samtidigt som de njuter av upplevelsen av att vara en del av ett omfattande universitet. Kings studenter har fullständig tillgång till alla faciliteter och tjänster vid Western University och tar examen med en västerländsk examen.

  • Montreal

  På Kensley College är vi övertygade om att utbildning är den enda nyckeln för att låsa upp dörrarna till otroliga möjligheter. Vi strävar efter att ge varje elev en chans att förverkliga sina drömmar och regera i sin framtid. Under åren har vi trott på våra rötter för att definiera studentens passion!

  • Toronto

  Fleming College har starka lokala, regionala och globala band som gör det anpassat till näringslivets behov och därför behoven hos studenter som vill avancera sina karriärer. Nu, tack vare ett partnerskap mellan Trebas Institute och Fleming College, är Flemings mest efterfrågade program tillgängliga i staden Midtown Toronto. Mångfald, arbetsmöjligheter, underhållning, säkerhet och resealternativ gör Toronto till en idealisk plats för att slutföra ett diplom eller examensprogram.

  • St. Catharines

  På Brocks pedagogiska fakultet ger vi lärare de verktyg de behöver för att lyckas i spetsen för klassen genom att sätta lärande i centrum för allt vi gör.

  • Toronto

  IBU är nästa generations affärsuniversitet designat för att ge en personlig utbildningsupplevelse. Du kommer att dra nytta av 1-mot-1 mentorskap och handledning för att uppnå dina karriärmål. Din personliga akademiska rådgivare kommer att vägleda och stödja dig. Med en klassstorlek på högst 30 elever kommer du att ha möjlighet att få kontakt med dina kamrater och professorer.

  • Montreal

  Musitechnic grundades 1987 i Montreal av Gilles Valiquette, en välkänd musiker, kompositör och singer-songwriter. Han var övertygad om att teknik (särskilt datorer) skulle bli mittpunkten för ljudproduktion och musikindustrin, till den grad att skapa det första diplomet som erkänts av ministeriet för utbildning och högre utbildning helt och hållet ägnat åt datorstödd ljuddesign. Detta var långt innan alla visste vad en datormus, en MP3 eller till och med internet var.

  • Kingston

  Queen's University är högt rankat i Kanada för studentupplevelse, tar ett inkluderande tillvägagångssätt och erbjuder lärande utanför klassrummet; denna erfarenhet inkluderar flest klubbar per capita vid något kanadensiskt universitet samt ett robust internationellt utbytesprogram med mer än 220 partners.

  • Toronto

  När du studerar i centrala Toronto kommer du att bo, lära och arbeta i hjärtat av Kanadas största, mest mångsidiga ekonomi. Vi erbjuder mer än 160 karriärfokuserade certifikat, diplom, forskarutbildning och examensprogram - ett av de bredaste utbuden av heltidsuniversitetsprogram i Kanada. De flesta av våra program har en fältutbildningskomponent som ger dig en värdefull möjlighet att arbeta och lära dig med branschpartners som till och med en dag kan bli din framtida arbetsgivare.

  • Ottawa

  Morgondagens företag måste leda från hjärtat, med medkänsla, fantasi och syfte. Vi vet att en bättre värld är en som är mer rättvis och rättvis, mer hållbar och omtänksam. Här på Sprott får framtida ledare självförtroende att ställa svåra frågor, att omfamna olika perspektiv och vara autentiska i sitt ledarskap. För våra studenter, alumner, lärare och personal är vi en gemenskap för livet.

  • Montreal

  Vanier är en engelsk högskola känd för excellens inom utbildning med en mängd olika akademiska och professionella program. Detta är en verkligt kanadensisk studentcentrerad upplevelse baserad på två campusplatser nära centrala Montreal, och båda på en tunnelbanelinje.

  • Toronto

  University of Toronto grundades 1827 och har utvecklats till Kanadas ledande institution för lärande, upptäckter och kunskapsskapande. Som ett av världens främsta forskningsintensiva universitet, drivs av att uppfinna och förnya sig, är det dedikerat till att främja en akademisk gemenskap där alla medlemmars lärande och stipendium kan blomstra.