Keystone logo
Indonesien

Bästa universiteten för MBA Program i Indonesien 2023

Antal institutioner: 42
  • Surabaya, Indonesien

  När det gäller att organisera högre utbildning är UNAIRs principer: en ideell organisation med förmågan att självständigt förvalta medel för att utveckla UNAIR; oberoende och god förvaltning; utveckling av akademisk kultur och vetenskaplig autonomi för det akademiska samfundet; etc. Vår vision är att bli ett oberoende, innovativt och ledande universitet på nationell och internationell nivå samt pionjären för utvecklingen inom vetenskap, teknik och humaniora baserad på religiös moral.

  • Bandung, Indonesien

  Telkom University är det bästa privata universitetet i Indonesien (enligt Ministry of Education and Culture of Indonesia and Times Higher Education (THE) World University Ranking 2021, red.) Som har visionen att bli ett ”Research and Entrepreneurial University”. Den snabba tillväxten av IKT (informations- och kommunikationsteknik) i kombination med Indonesiens kulturella mångfald leder Telkom University till att fokusera på IKT-baserad utbildning och forskning inom teknik, företag och kreativ industri. Vi utvecklar kontinuerligt och kontinuerligt utbildningskvaliteten när det gäller undervisning, forskning och samhällsservice.

  • Banda Aceh, Indonesien

  Syiah Kuala-universitetets uppdrag är att genomföra ”Tri Dharma - tre beteckningar” av högre utbildningsinstitutioner som stöder lokal, nationell och internationell utveckling genom att använda tillgängliga lokala, nationella och internationella resurser; förbättra akademisk kvalitet för att producera mycket konkurrenskraftiga akademiker; tillämpa integrerad kvalitetsledning inom utbildningsområdet genom tillämpning av transparenta, deltagande, effektiva och produktiva principer; ständigt stärka och bredda nätverket av institutionellt samarbete i arbetet med att utveckla och bevara resultaten av vetenskap, teknik, humaniora, sport och konst.

  • Manchester, Storbritannien
  • Budapest, Ungern
  • + 62 Mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Malang, Indonesien

  University Of Muhammadiyah Malang (UMM) hanterar för närvarande 10 fakulteter med 1 forskarutbildning och 3 doktorandprogram. Av de tre utbildningarna finns det 3 diplomstudier, 35 kandidatprogram 1, 11 forskarutbildningar, 3 doktorandprogram och 4 yrkesprogram. Antalet växer fortfarande. Väx mer och bli större.

  • Buleleng, Indonesien

  Universitas Pendidikan Ganesha 'Universitas Pendidikan Ganesha' hädanefter kallat Undiksha, är ett universitet som ansvarar gentemot ministeriet för forskning och teknik och högre utbildning och ligger i Singaraja, Bali-provinsen.

  • Batam, Indonesien

  Välkommen till Universitas Internasional Batam (UIB). UIB grundades 2000 och är ett nytt privat universitet, men det har en enorm potential. Beläget i Batam City, vid gränsen till Singapore och Malaysia, har UIB sitt eget campus med exceptionellt adekvat infrastruktur för att stödja utmärkta undervisnings- och inlärningsprocesser som bibliotek, laboratorier, sporthall, sovsal etc.

  • South Jakarta, Indonesien

  PTIQ-institutet (Perguruan Tinggi Ilmu Al-Qur'an) är det första college i världen som specifikt memorerar och studerar Koranen. Två år efter att PTIQ grundades öppnade Islamiska universitetet i Madinah, Saudiarabien, en särskild fakultet för Koranens vetenskap och PTIQ fungerade som inspiration.

  • Yogyakarta, Indonesien

  Som pionjär för högre utbildning i Indonesien är UII djupt rotad i traditionen med akademisk frihet som mångfalden av idéer uppskattas högt. Med en mycket motiverande inlärningsmiljö och potential för innovation är vi engagerade i att utbilda våra studenter till att vara innovativa globala ledare.

  • West Jakarta, Indonesien

  För att bygga sin ekonomi behöver Indonesien ett aktivt deltagande av entreprenörer. De skapar möjligheter som kan absorbera tillgänglig arbetskraft. Detta kan börja vid universitet som spelar en viktig roll för att producera arbetande yrkesverksamma med utmärkt kompetens och hög konkurrenskraft.

  • Yogyakarta, Indonesien

  Duta Wacana Christian University (UKDW) grundades 1985 och är en vidareutveckling av Duta Wacana Theological Seminary (STT Duta Wacana) grundades 1962 som ett resultat av sammanslagningen av Jogjakarta Theological Academy och Bale Wiyata Theological School, Malang.

  • Salatiga, Indonesien

  Satya Wacana Christian University (SWCU), började med namnet Indonesian Christian Teaching Educational Tertiary Institution (PTPG-KI). Det anordnades den 30 november 1956 med fem avdelningar bestående av utbildning, historia, engelska, juridik och ekonomi. PTPG-KI av Satya Wacana ändrades till FKIP-KI den 17 juli 1959. Sedan den 5 december 1959 blev det officiellt Satya Wacana Christian University med existensen av ekonomifakulteten och juridiska fakulteten, som sedan följdes av öppningen av flera andra nya fakulteter och utbildningsprogram.

  • Bandung, Indonesien

  Universitas Kristen Maranatha blir en självständig och självbärande högskoleinstitution som utforskar och instillerar kunskap inom alla områden av konst och vetenskap, motiverad av Jesus Kristus kärlek och levande exempel.

  • Jakarta, Indonesien

  Prasetiya Mulya grundades 1980 av en grupp framstående indonesiska företagsledare. Det första MBA-programmet i Indonesien grundades sedan 1982 med hjälp av prestigefyllda internationella forskare och experter.

  • Jakarta, Indonesien

  Jakarta International College (JIC) grundades i Jakarta 2002 av en grupp yrkesverksamma som bryr sig och är engagerade i att erbjuda högkvalitativ internationell utbildningsstandard. Under de senaste 19 åren har JIC varit den enda leverantören av Monash College Jakarta som förmedlar Monash College Diploma och Monash University Foundation Year (MUFY). Tusentals studenter har framgångsrikt överförts till Monash University och andra ansedda universitet i Australien.