Keystone logo
Grekland

Bästa universiteten för MBA Program i Grekland 2023

Antal institutioner: 39
  • Thessaloniki, Grekland

  DEI College är Associate Campus vid University of Sunderland, beläget i Thessaloniki, Grekland och en av Greklands högkvalitativa utbildningsorganisationer. University of Sunderland är ett högt respekterat nationellt brittiskt universitet, rankat som en topp 50 universitet i Guardian University Guide 2023 och rankas som nr1 för inkludering på samma guide.

  • La Rochelle, Frankrike
  • Athens, Grekland
  • + 4 Mer

  EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability är ett starkt partnerskap mellan nio universitet som utvecklar vetenskap och innovation till ett nav av excellens inom Smart Urban Coastal Sustainability (SmUCS). EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability främjar gemensamma europeiska värderingar och en stärkt europeisk identitet genom att föra samman en ny generation européer, som kan samarbeta och arbeta inom olika europeiska kulturer, på olika språk och över gränser.

  • Athens, Grekland
  • Spata, Grekland

  Colleges 147-åriga arv av akademisk excellens och dess läge i Aten ger studenter den imponerande och unika fördelen av att studera i ett levande laboratorium som överbryggar den antika och samtida verkligheten i Grekland med NECHE-ackreditering. Det ger examina till akademiker med meriter från andra NECHE-institutioner, inklusive Amherst, Brown, Boston College, MIT och Harvard. The American College of Greece är också godkänt av The Open University (OU) som en lämplig organisation för att erbjuda högre utbildningsprogram som leder till Open University-validerade utmärkelser, vilket ger examensstudenter den bästa inlärningsupplevelsen samtidigt som de ger akademiker de starkaste examensbevisen.

  • London, Storbritannien
  • Helsinki, Finland
  • + 5 Mer

  EIT Digital Summer School-program är öppna för kandidat- och masterstudenter, unga yrkesverksamma, och andra som vill dyka in i framväxande digital teknik, lära sig att förvandla teknik till affärer, och så småningom starta djupteknologiska startups. Lär dig av fakulteten och personalen vid våra toppteknologiska EU-partneruniversitet. Få praktisk erfarenhet genom företagsfall, projektarbete och samarbete. Konkurrenskraftigt prissatt undervisning. Ha roligt möte och nätverk med likasinnade studenter från hela världen!

  • Evora, Portugal
  • Rome, Italien
  • + 1 Mer

  Syftet med detta program är att ge studenterna specialiserade färdigheter i arkeologi och analytisk karakterisering av material från förhistoria (megalitisk) till klassisk tid (grekiska och romerska). Studiet och bevarandet av kulturarvsmaterial är ett forskningsområde med en stark multidisciplinär klang och kräver färdigheter som spänner över de humanistiska och naturvetenskapliga forskningsområdena. ARCHMAT tillhandahåller en gemensam, integrerad plattform för utmärkta studenter som kommer från antingen naturvetenskapliga eller humanistiska utbildningsbakgrunder för att förstå de avancerade vetenskapliga metoderna som används för att undersöka arkeologiskt material och syftar till att bilda högt specialiserade professionella experter inom det framväxande området arkeometri, dvs fysikalisk-kemiska vetenskaper tillämpade till studiet av arkeologiskt och kulturarvsmaterial.

  • Athens, Grekland

  Webster Aten ger det bästa av amerikansk utbildning till Grekland. Vi är det enda helägda och kontrollerade (akademiskt och ekonomiskt) ackrediterade campus för ett amerikanskt universitet i Grekland. Ta din utbildning utomlands och delta i våra utmanande och efterfrågade program byggda för att ge den flexibilitet och bekvämlighet som krävs för att lyckas i dagens värld.

  • Kounoupidiana, Grekland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Berlin, Tyskland
  • Hamburg, Tyskland
  • + 2 Mer

  BSBI ägnar sig åt att utbilda studenter för att effektivt forma framtiden och bli morgondagens ledare i en ständigt föränderlig affärsvärld. Med företag och framgång i sin kärna, BSBI erbjuder branschrelevanta program som fokuserar på att utveckla de praktiska affärsfärdigheter som behövs för att säkerställa din professionella framgång. En internationell handelshögskola som ger akademisk spetskompetens i hjärtat av Berlin, Tyskland.

  • Thessaloniki, Grekland

  School of Journalism and Mass Communications har under de senaste åren upprepade gånger varit bland de 50 bästa media/kommunikationsskolorna i Europa och är medlem i European Journalism Teaching Association (EJTA). Skolan ligger på 46 Egnatia Street, utanför universitetsområdet, och ligger i en sex våningar hög neoklassisk byggnad i centrum av staden. Skolans nuvarande studentpopulation inkluderar nästan 700 studenter, 64 doktorander och 57 doktorander. Dessutom tar skolan varje år emot i genomsnitt 15 Erasmus-studenter samtidigt som den utbildar massor av yrkesverksamma i mitten av karriären genom ett brett utbud av specialdesignade program för livslångt lärande.

  • New York, Amerikas förenta stater
  • Athens, Grekland
  • + 11 Mer

  Unicaf är en global utbildningsorganisation baserad i Europa och erbjuder stipendier för berättigade kandidater för att bedriva akademiska studier med sina partneruniversitet, för närvarande University of Suffolk (UK), Liverpool John Moores University (UK), University of South Wales (UK) , University of California, Riverside Extension (USA) och Unicaf University (Afrika) med flera campus.

  • Athens, Grekland

  New York College är en snabbt växande multinationell utbildningsorganisation i Europa med 32 års akademisk närvaro. Det största universitetet i USA grundades i Aten 1989 i samarbete med State University of New York och har idag en dynamisk närvaro i 2 länder med 3 universitetsutbildningsinstitutioner i Aten, Thessaloniki och Prag.

  • Tripoli, Grekland

  University of Peloponnese är ett modernt, tvärvetenskapligt, regionalt och multicampus universitet, som grundades år 2000 och accepterade sina första studenter 2002. Utvecklat i de fem huvudstäderna i regionen Peloponnesos (Tripolis, Korinth, Nafplion, Sparta, Kalamata) och Patra, består av 9 skolor och 22 avdelningar. Det erbjuder studier i alla inlärningscykler: grundutbildning, forskarutbildning och doktorsexamen samt livslångt lärande, med mer än 20.000 studenter (första, andra och tredje studiecykeln).

  • Thessaloniki, Grekland

  Som en institution för högre utbildning Perrotis College utbildningsprogram som är både forskningsbaserade och praktiskt orienterade och som svarar på allmänhetens sociala, ekonomiska och miljömässiga problem. Perrotis College , som en avdelning av American Farm School, främjar lika möjligheter för alla studenter och anställda, liksom för alla sökande för antagning eller arbetstagarpositioner, oavsett ras, religion, kön eller etnicitet.

  • Athens, Grekland

  ATINERS uppdrag är att fungera som ett forum där akademiker och forskare från hela världen kan träffas för att utbyta idéer om sin forskning och diskutera den framtida utvecklingen inom sina discipliner. Homer (för 3000 år sedan) var den första som kallade sådana möten för symposier, ett ord som idag används av många språk för att beskriva akademiska möten. I det klassiska Aten på 5-talet fvt nådde sådana akademiska möten sin kolofon av ära, särskilt de med Sokrates deltagande. Det episka ergoet från Platons symposium kan ses som arkiv (bokförfaranden) för bara ett av många sådana akademiska möten.

  • Athens, Grekland

  Den privata högskolan Institution d'Etudes Francophones (IdEF) startade sin verksamhet 1995 i samarbete med det franska offentliga universitetet Sorbonne Paris Nord, i syfte att tillhandahålla de akademiska grund- och forskarutbildningarna i Paris 13 i Grekland. IdEF-studenter är normalt inskrivna studenter vid Sorbonne University Paris Nord, har samma studentstatus och får samma utbildning som studenter som studerar i Paris.