Keystone logo
Grekland

Bästa universiteten för MBA Program i Grekland 2023

Antal institutioner: 37
  • Athens, Grekland

  Colleges 147-åriga arv av akademisk excellens och dess läge i Aten ger studenter den imponerande och unika fördelen av att studera i ett levande laboratorium som överbryggar den antika och samtida verkligheten i Grekland med NECHE-ackreditering. Det ger examina till akademiker med meriter från andra NECHE-institutioner, inklusive Amherst, Brown, Boston College, MIT och Harvard. The American College of Greece är också godkänt av The Open University (OU) som en lämplig organisation för att erbjuda högre utbildningsprogram som leder till Open University-validerade utmärkelser, vilket ger examensstudenter den bästa inlärningsupplevelsen samtidigt som de ger akademiker de starkaste examensbevisen.

  • Evora, Portugal
  • Rome, Italien
  • + 1 Mer

  Syftet med detta program är att ge studenterna specialiserade färdigheter i arkeologi och analytisk karakterisering av material från förhistoria (megalitisk) till klassisk tid (grekiska och romerska). Studiet och bevarandet av kulturarvsmaterial är ett forskningsområde med en stark multidisciplinär klang och kräver färdigheter som spänner över de humanistiska och naturvetenskapliga forskningsområdena. ARCHMAT tillhandahåller en gemensam, integrerad plattform för utmärkta studenter som kommer från antingen naturvetenskapliga eller humanistiska utbildningsbakgrunder för att förstå de avancerade vetenskapliga metoderna som används för att undersöka arkeologiskt material och syftar till att bilda högt specialiserade professionella experter inom det framväxande området arkeometri, dvs fysikalisk-kemiska vetenskaper tillämpade till studiet av arkeologiskt och kulturarvsmaterial.

  • Athens, Grekland

  Webster Aten ger det bästa av amerikansk utbildning till Grekland. Vi är det enda helägda och kontrollerade (akademiskt och ekonomiskt) ackrediterade campus för ett amerikanskt universitet i Grekland. Ta din utbildning utomlands och delta i våra utmanande och efterfrågade program byggda för att ge den flexibilitet och bekvämlighet som krävs för att lyckas i dagens värld.

  • Berlin, Tyskland
  • Hamburg, Tyskland
  • + 2 Mer

  BSBI ägnar sig åt att utbilda studenter för att effektivt forma framtiden och bli morgondagens ledare i ett ständigt föränderligt näringsliv. Med företaget och framgången i centrum erbjuder BSBI branschrelevanta program som fokuserar på att utveckla de praktiska affärskunskaper som behövs för att säkerställa din professionella framgång. En internationell handelshögskola som erbjuder akademisk excellens i hjärtat av Berlin, Tyskland.

  • Thessaloniki, Grekland

  School of Journalism and Mass Communications har under de senaste åren upprepade gånger varit bland de 50 bästa media/kommunikationsskolorna i Europa och är medlem i European Journalism Teaching Association (EJTA). Skolan ligger på 46 Egnatia Street, utanför universitetsområdet, och ligger i en sex våningar hög neoklassisk byggnad i centrum av staden. Skolans nuvarande studentpopulation inkluderar nästan 700 studenter, 64 doktorander och 57 doktorander. Dessutom tar skolan varje år emot i genomsnitt 15 Erasmus-studenter samtidigt som den utbildar massor av yrkesverksamma i mitten av karriären genom ett brett utbud av specialdesignade program för livslångt lärande.

  • New York, Amerikas förenta stater
  • Athens, Grekland
  • + 11 Mer

  Unicaf är en global utbildningsorganisation baserad i Europa och erbjuder stipendier för berättigade kandidater för att bedriva akademiska studier med sina partneruniversitet, för närvarande University of Suffolk (UK), Liverpool John Moores University (UK), University of South Wales (UK) , University of California, Riverside Extension (USA) och Unicaf University (Afrika) med flera campus.

  • Athens, Grekland

  New York College är en snabbt växande multinationell utbildningsorganisation i Europa med 32 års akademisk närvaro. Det största universitetet i USA grundades i Aten 1989 i samarbete med State University of New York och har idag en dynamisk närvaro i 2 länder med 3 universitetsutbildningsinstitutioner i Aten, Thessaloniki och Prag.

  • Tripoli, Grekland

  University of Peloponnese är ett modernt, tvärvetenskapligt, regionalt och multicampus universitet, som grundades år 2000 och accepterade sina första studenter 2002. Utvecklat i de fem huvudstäderna i regionen Peloponnesos (Tripolis, Korinth, Nafplion, Sparta, Kalamata) och Patra, består av 9 skolor och 22 avdelningar. Det erbjuder studier i alla inlärningscykler: grundutbildning, forskarutbildning och doktorsexamen samt livslångt lärande, med mer än 20.000 studenter (första, andra och tredje studiecykeln).

  • Thessaloniki, Grekland

  Som en institution för högre utbildning Perrotis College utbildningsprogram som är både forskningsbaserade och praktiskt orienterade och som svarar på allmänhetens sociala, ekonomiska och miljömässiga problem. Perrotis College , som en avdelning av American Farm School, främjar lika möjligheter för alla studenter och anställda, liksom för alla sökande för antagning eller arbetstagarpositioner, oavsett ras, religion, kön eller etnicitet.

  • Athens, Grekland

  ATINERS uppdrag är att fungera som ett forum där akademiker och forskare från hela världen kan träffas för att utbyta idéer om sin forskning och diskutera den framtida utvecklingen inom sina discipliner. Homer (för 3000 år sedan) var den första som kallade sådana möten för symposier, ett ord som idag används av många språk för att beskriva akademiska möten. I det klassiska Aten på 5-talet fvt nådde sådana akademiska möten sin kolofon av ära, särskilt de med Sokrates deltagande. Det episka ergoet från Platons symposium kan ses som arkiv (bokförfaranden) för bara ett av många sådana akademiska möten.

  • Athens, Grekland

  Den privata högskolan Institution d'Etudes Francophones (IdEF) startade sin verksamhet 1995 i samarbete med det franska offentliga universitetet Sorbonne Paris Nord, i syfte att tillhandahålla de akademiska grund- och forskarutbildningarna i Paris 13 i Grekland. IdEF-studenter är normalt inskrivna studenter vid Sorbonne University Paris Nord, har samma studentstatus och får samma utbildning som studenter som studerar i Paris.

  • Athens, Grekland

  Vi är engagerade i att förse våra studenter med nödvändig kunskap, färdigheter och inlärningserfarenhet som hjälper dem att uppnå sin största potential för att anpassa sig och anpassa sig till ett mångsidigt och ständigt föränderligt samhälle och arbetsmarknad. Vi är dedikerade till att skapa en utmanande inlärningsmiljö som uppmuntrar odlingen av ett entreprenöriellt tankesätt bland våra studenter, vilket breddar deras horisonter och förbättrar deras karriärmöjligheter. På IST ligger fokus på studenterna!

  • Zografou, Grekland

  Grundades 1837, nästan tillsammans med den moderna grekiska staten, är NTUA det äldsta tekniska universitetet i Grekland. Ursprungligen inrättad genom ett kungligt dekret "om arkitektutbildning" var det en teknisk skola som verkade på söndagar och helgdagar som erbjöd undervisning till dem som vill behärska arkitekturen. Men på en avlägsen plats lockade det snart många studenter. Dess popularitet leder till att kurserna förlängs och vid våren 1840 till drift av en vanlig dagskola tillsammans med söndagens motsvarighet. Det flyttades sedan till sin egen byggnad på Piraeus Street. De gemensamma ansträngningarna från studenter och instruktörer bidrog till kontinuerlig tillväxt och till att revidera standarder.

  • Chalandri, Grekland

  Strathclyde Business School har erbjudit forskarutbildning på internationella centra sedan 1988. Grekland är hem för ett av Strathclydes åtta internationella centra, och vi har erbjudit vårt MBA-program här sedan 1996.

  • Corfu, Grekland

  Det Ionian University grundades 1984, samma år som universitetet i Thessalien och universitetet i Egeiska havet. Universitetet består av fem fakulteter och tolv institutioner. Dess säte är på Korfu, med universitetsenheter i Lefkada, Kefalonia och Zakynthos.