Keystone logo
Georgien

Bästa universiteten för MBA Program i Georgien 2024

Antal institutioner: 26
  • Tbilisi, Georgien

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kutaisi, Georgien

  Kutaisi International University (KIU) är ett högst rankat offentligt universitet i Georgien och den allra första ultramoderna campusbaserade institutionen för högre utbildning i Kaukasusregionen. Universitetet tillhandahåller en modern, brett upplagd bostadsutbildning i nivå med ledande institutioner i USA och Europa. KIU-lärare inkluderar nationella och internationella professorer, topprankade experter inom sina områden. Internationella professorer som är anställda är huvudsakligen från Tyskland, på grund av det strategiska partnerskapet mellan KIU och TUM International (ett dotterbolag till Technical University of München (TUM)). Vår hederspresident är TUMs tidigare president prof. Wolfgang Herrmann. KIU stöds av International Charity Foundation - CARTU med en donation på 1 miljard euro. Målet för universitetet är att vara ett internationellt nav för utbildning, vetenskap och teknik i regionen.

  • Tbilisi, Georgien

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Tbilisi, Georgien

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Tbilisi, Georgien

  Ilia State University grundades 2006, som ett resultat av föreningen av 6 olika akademiska institut med lång och varierad historia. För närvarande är Ilia State University en av de ledande forsknings- och utbildningsinstitutionerna i Georgien, som syftar till att skapa, överföra och tillämpa kunskap för syftena med vetenskaplig utveckling och samhällsutveckling på lokal såväl som på internationell nivå. ISU tillhandahåller extremt avancerat akademiskt samhälle där studenterna kan lära av experter och få den kvalifikation de söker. Ilia State University representerar en speciell koppling mellan studenter och professorer - en multifunktionell utbildnings- och vetenskaplig institution där de gemensamma arbeten mellan professorer, studenter, forskare och instruktörer skapar ett enhetligt utrymme för högre utbildning och forskning.

  • Tbilisi, Georgien

  Tbilisi State Medical University ( TSMU ) är det viktigaste centrumet för högre medicinsk utbildning i Georgien, med en nästan hundra år lång historia. Det är anmärkningsvärt att betona att tusentals av våra akademiker fortsätter sin yrkeskarriär på många ledande kliniker och institutioner i Georgien, Europa och världen.

  • Tbilisi, Georgien

  Sokhumi State University är den första högre utbildningsinstitutionen i Abkhazias autonoma republik - den direkta juridiska efterträdaren till Sokhumi State Pedagogical Institute. Det är en hundra år gammal skola som bär de georgiska pedagogiska traditionerna, nationella och allmänt erkända värden som bestämmer mångkulturella systems fasthet.

  • Tbilisi, Georgien

  Tbilisi Open University ( TOU ) är en högt rankad institution som erbjuder kandidatexamen, magisterexamen och medicinska program i ett steg genom sina fyra skolor och flera gradskurser.

  • Batumi, Georgien

  Batumi Navigation Teaching University ( BNTU ) är ett öppet samhälle och utbildningssystem som bygger på principer för institutionell frihet.

  • Batumi, Georgien

  Batumi Art Teaching University är det ledande utbildningscentret inom den konstnärliga sfären. Batumi konstuniversitet är den enda konstinstitutionen för högre utbildning som samtidigt undervisar i alla fyra riktningarna: teater, film, musik och bildkonst.

  • Tbilisi, Georgien

  Tbilisi Humanitarian Teaching University är en högre utbildningsinstitution - läraruniversitet, som genomför högre utbildningsprogram inom humanitär utbildning, samhällsvetenskap, juridik, företagsekonomi och medicin.

  • Tbilisi, Georgien

  Prioriteringen av Sulkhan-Saba Orbeliani University ( sabauni ) är att skapa en akademisk miljö som är lämplig för studenternas personliga intressen och förmågor och harmonisk för deras intellektuella och personliga utveckling.

  • Gori, Georgien

  Gori State Teaching University förbereder konkurrenskraftiga specialister utrustade med teoretisk, metodologisk och praktisk kunskap, orienterad på den lokala och internationella arbetsmarknaden, som med sin livsstil och framgångsrika aktiviteter kommer att främja omvandlingen av det moderna samhället till ett högt utvecklat, rättvist, demokratiska, moraliska och mycket medvetna samhället.

  • Tbilisi, Georgien

  Agricultural University of Georgia ( AUG ) är en multi-profil icke-statlig högskoleutbildning som är specialiserad på jordbruks- och naturvetenskap, grundad av den ideella välgörenhetsorganisationen - Knowledge Fund.

  • Kutaisi, Georgien

  Akaki Tsereteli State University är en institution för högre utbildning för flera nivåer som genomför akademiska och professionella program och bedriver aktiv forskningsverksamhet.