Keystone logo
Förenade arabemiraten

Studera MBA i Förenade arabemiraten 2024

Studera i Förenade arabemiraten

Tjänar en civilekonomexamen i Förenade Arabemiraten Bachelor, Master och doktorsexamen grader i affärer och affärs specialiteter finns i UAE vid offentliga och privata universitet. Kommissionen för Akademiska Ackreditering har fastställts av ministeriet för högre utbildning och vetenskaplig forskning för att säkerställa korrekt licensieringen tillämpas på högskolorna samt deras utbildningsprogram. Förutom universiteten, UAE också har internationella universitet som kallas globala partnerskap som finns i särskilda zoner kallas Academic City och Dubai Knowledge Village. Globala partnerskap är multiuniversitetskomplex som tillgodoser området studenter som, av någon anledning, inte kan studera utomlands, men vill få en lärorik erfarenhet som liknar studera utomlands.Studieavgifter och längd Degree Programs utbildningsprogrammet längder motsvarar europeiska programlängder, med en Bachelor of Arts tar tre till fyra år och en Master 's ta ytterligare ett eller två år. Slutförande tid för doktorsexamen beror på det område av specialisering som studenten bedriver, med vissa områden som kräver mer akademisk forskning än andra. Studieavgifter är mycket högre i UAE än de flesta andra länder. Även om det finns ekonomiskt stöd för studenter som kvalificerar, vet många inte kvalificerar bara för att inkomsten per capita är långt över genomsnittet och gas / energipriserna är låga. Varför Klicka Business Degree i UAE? Den högre utbildningssystemet i UAE har expanderat och utvecklats betydligt under det senaste decenniet och erbjuder nu ett brett utbud företagsekonomiska examina, från en BA i tillämpad Business och globala ekonomin till en Master 's examen i International Business eller marknadsföring och finans.Sysselsättningsmöjligheter finns, men konkurrensen är hård bland företag som vill bara anställa de bästa och smartaste UAE grad innehavare.

Ändra valuta

Grundläggande månatlig levnadskostnad

 • Hyr i delad lägenhet

  673
 • Andel av verktyg

  53
 • Internetabonnemang

  91
 • Lokal transport

  68

Prov livsstil kostnad

 • Snabbmatskombo

  7
 • Biobiljett

  11
 • Pint lokalt öl

  9

Om Förenade arabemiraten

Att dela landgränser med Saudiarabien och Oman och sjögränser med Pakistan, Iran och Qatar, Förenade Arabemiraten (UAE) är ett ganska nytt land (est. 1971) består av sju emirat (furstendömen) varje styrs av en emir som, som en grupp, omfattar UAE 's federala högsta rådet. Abu Dhabi är huvudstaden i Förenade arabemiraten, arabiska är dess officiella språk och islam är den officiella religionen. På grund av dess massiva olje- och gasreserver, har Förenade Arabemiraten en hög inkomst ekonomi och betydande handelsöverskott. Dubai är UAE 's folkrikaste stad och anses också vara affärs inkörsport till Afrika och västra Asien, bränslepåfyllning en ekonomi endast andra till Saudiarabien, med en BNP på över $ 370.000.000.000 årligen. Dessutom har UAW rankats i topp 20 bästa nationer att göra affärer med, baserat på dess regelverk och växande ekonomi.

Visa krav

Studenter som vill studera i Förenade Arabemiraten måste ansöka om UAE Student Visa. Studentvisum erbjuds för heltidsprogram. Det finns kortvariga och långsiktiga visum.

Vilken typ av visum behöver du?

Visa namn

UAE studentvisum

Pris och valuta

Kostnaden för uppehållstillstånd för studerande beror på sponsorn (förälder eller universitet), sponsorns jurisdiktion (vid universitet), om sökanden befinner sig inom eller utanför Förenade Arabemiraten och om ansökan behandlas på ett normalt eller påskyndat sätt.

Vem kan ansöka om visum?

Enligt Förenade Arabemiratens lag ska alla utländska studenter (utom GCC-medborgare) få ett ”Student Entry Permit”, följt av ett ”Studentuppehållstillstånd” under hela studietiden. GCC (Gulf Cooperation Council) medlemsländer är Bahrain, Kuwait, Oman, Qatar, Saudiarabien och Förenade Arabemiraten.

Var kan du göra ansökan?

UAE universitet

Förenade Arabemiratens studentvisum för internationella studenter underlättas av UAE-universiteten själva. Studenter kan skicka sina dokument direkt till universitetet.

Hemsida:

Hur gör man ansökan?

När universitetet skickar erbjudandebrevet för programmet och du accepterar det, det kommer att inleda viseringsansökningsprocessen. UAE-studentvisumet kräver inte att internationella studenter ska delta i en separat visumintervju.

Dokumentationsprocessen kan variera från universitet till universitet, några av de vanligt nödvändiga dokumenten för UAE Student Visa är:

 • Färgat passkopia giltigt minst i sju månader.
 • Färgat passstorlek fotografi
 • Fyllda universitetsformulär
 • Kvitto på undervisnings- och visumavgift
 • Slutförd medicinsk försäkring dokumentation

När ska du ansöka?

Helst, studentvisumprocessen bör börja minst 1—2 månader före terminens början, så att de kan ta hand om de andra aspekterna av avgångschecklistan. Det tar vanligtvis cirka 15—20 dagar innan visumet behandlas, i alla fall, som varierar från universitet till universitet. Internationella studenter har också möjlighet att välja Express-bearbetning, vilket kostar mer än normal bearbetning. Under Express-bearbetning, studenter kan få UAE-studentvisum inom 10 dagar.

UAE-studentvisum är giltiga under en period av 12 månader. Internationella studenter måste förnya sitt studentvisum i slutet av 12 månad om deras program är längre än den perioden. Studenter kommer att debiteras en visumförnyelse och sjukförsäkringsavgift för förnyelsen. Internationella studenter måste lämna in sina visumförnyelsedokument minst en månad före viseringsdatumet.

Behandlingstid

20 Days

Arbetsmöjligheter

Internationella studenter i Förenade Arabemiraten kan ta upp på campus, såväl som arbete utanför campus. i alla fall, de skulle kräva tillstånd för sitt universitet för detta. Om studenter har universitetssponsring, de kan kontakta UAE: s arbetsavdelning för att få tillstånd att ta deltidsjobb i Förenade Arabemiraten.

Den ungefärliga kostnaden för ett uppehållstillstånd för studenter är 2 500 Dh exklusive deposition (om tillämpligt), filöppningsavgifter (om tillämpligt), legalisering av dokument och översättning (om det behövs). Ytterligare avgifter på Dh500 för ett studentarbetstillstånd tillkommer.

Timmar per vecka

0

Varför behöver du den här typen av visum?

Det finns, vanligtvis, tre skäl till varför ditt UAE-studentvisum kan avvisas:

 1. Immigrationsorganet kan förneka det.
 2. Universitetsregistratorn kan avvisa den.
 3. Studenten kan misslyckas med att rensa det medicinska testet (krävs enligt ansökningsprocessen för studentvisum).