Keystone logo
Costa Rica

Bästa universiteten för MBA Program i Costa Rica 2023

Antal institutioner: 29
  • San José

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Monterrey
  • Buenavista
  • Mexico City
  • + 62 Mer

  Tecnológico de Monterrey är en privat, ideell, oberoende institution som inte är släkt med politiska och religiösa partier. Det grundades 1943 tack vare visionen från den mexikanska affärsmannen Eugenio Garza Sada. Det har 31 campus och 21 huvudkontor och internationella kontaktkontor. Målet är att utbilda ledare med entreprenörsanda, mänskligt sinne och hög konkurrenskraft.

  • Cuesta de Moras

  Universidad Panamericana föddes i Costa Rica 1988 som det femte privata universitetet som var behörigt auktoriserat inför styrande organ för privata universitet CONESUP (session nr 125-88 den 17 december 1988), som ett viktigt alternativ som ges till Costa Ricans utvecklas som sanna proffs. I vårt akademiska erbjudande har vi erbjudit undervisning till yrkesverksamma som idag utmärker sig som stora tjänstemän inom den privata eller offentliga sektorn i karriärer på examen, kandidatexamen och magisterexamen som juridik, arkitektur, omvårdnad, administration, redovisning, personal, Engelska, förskola, systemteknik, industriell teknik, civilingenjör, reklamdesign, reklam, bland andra. Civilingenjör, Annonsdesign, Annonsering, bland annat. Civilingenjör, Annonsdesign, Annonsering, bland andra. Idag tar vårt universitet också vägen till landsbygden och flyttar ordföranden till dessa platser med öppnandet av regionala huvudkontor så att invånarna i hela Costa Rica kan få tillgång till vår akademiska yrkesutbildning och denna tillväxt är ytterligare ett exempel på kapacitet och ledarskap som kännetecknar detta utbildningscentrum och i sin tur är det bästa exemplet på det stöd och den prestige som dess studenter får är det bästa exemplet på det stöd och den prestige som studenterna får

  • San José

  I en tid då det bekräftas att de nya generationerna väljer livsstilar utan stora komplikationer, där de snabba, enkla och enkla blir urvalskriterier för att fatta sina beslut, blir det ännu mer relevant att lyfta fram de som motstår trender och, på tvärtom, i allt högre grad välja kvalitet, allvar, för konsoliderade akademiska organ eller för att söka prestige och en gedigen infrastruktur vid valet av universitet. Vid University of Medical Sciences, UCIMED, har vi inte bara kämpat för våra studerandes kvalitet och kvalitet, utan vi har gjort dessa värden till en livsstil och vi har dem införlivade i vårt DNA. Som rektor finns det inget som gläder mig mer än att ha det nationella erkännandet av myndigheterna, det medicinska samfundet, vårdpersonal, föräldrar, studenter och akademiker. Detta erkännande är inte bara på nationell nivå, det går mycket längre och bekräftas av det växande antalet studenter från olika delar av regionen som går med i vårt universitetssamhälle, de internationella organisationer som vi tecknar avtal med, eller med de företag som anställa våra akademiker.

  • Heredia

  Den 24 april 1986 godkändes invigningen av International University of the Americas av National Council for Private University Education (CONESUP), som var den första privata högskolan för universitet som godkändes av detta organ. Han började sitt arbete i en byggnad som ligger öster om huvudstaden i Barrio La California, där han lärde karriärerna inom företagsekonomi, förskoleutbildning, internationell handel, datateknik, industriell teknik, engelska och turism. I slutet av åttiotalet och början av nittiotalet byggdes det nya campus där idag anläggningarna för huvudkontoret ligger på 23: e gatan och 7 bis aveny i stadsdelen Aranjuez i staden San José framför komplexa kulturella gamla tullen. För närvarande har International University of the Americas 21 karriärer som täcker områdena hälsa, teknik, arkitektur, ekonomi, samhällsvetenskap och språk inom examen, kandidatexamen och magisterexamen. Universitetet föddes med slogan om att vara ett riktmärke inom privat högre utbildning, vilket har blivit tydligt genom åren och sätter sitt prägel på utbildning av yrkesverksamma integrerade på arbetsmarknaden. Idag vill vi fortsätta berättelsen att gå mot framtiden med optimism, ständigt förnya oss, anta nya undervisningsmetoder i enlighet med tidens krav, utöka våra resurser för forskning och projicera oss med större kraft för samhället för att detonera förändringar.

  • Cartago Province

  Få ett varmt välkomnande från Florencio del Castillo University, som vi nu kommer att kalla UCA. Vårt universitet är en akademisk institution som grundades 1995 för att tillgodose behoven hos en befolkning som letade efter olika akademiska alternativ på universitetsnivå. Idag, mer än tjugo år senare, förblir vi på marknaden som ett gediget universitet som accepterar sociala och teknologiska förändringar med mognad och ansvar. Vår filosofi har alltid varit kundservice, det vill säga ungdomar som är framtiden för en nation som är villig att förändras; Vi har åtagit oss att stödja dem genom en utbildningsprocess för att nå sina mål och därigenom uppnå framgång. Betrakta, kära besökare, detta virtuella utrymme som ditt hem. Denna webbplats är utformad för att göra din vistelse hos oss trevligare.

  • Geneva
  • Switzerland Online
  • San José
  • + 2 Mer

  Ett autonomt FN-organ som inrättades 1963, FN: s institut för utbildning och forskning (www.unitar.org) är en utbildningsarm för FN: s system, och har mandatet att förbättra FN: s effektivitet genom diplomatisk utbildning och att öka effekterna av nationella åtgärder genom att öka medvetenheten om allmänheten, utbildning och utbildning av tjänstemän i allmänna politiska frågor

  • San Pedro

  Vårt syfte är att bidra väsentligt till lärprocesserna inom design, konst, företagsledning och teknik, med avsikt att stödja utvecklingen av den kreativa industrin. Genom att genomföra toppmoderna studentcentrerade utbildningsprogram och bygga allianser med branschledare får kreativa yrkesverksamma de nödvändiga verktygen för att bidra till utvecklingen av innovationssamhället.

  • San Pedro

  I en värld av ständiga förändringar inbjuder jag dig att träna som professionella och att alltid hålla dig uppdaterad genom fortbildning. Vid vårt universitet uppmuntrar vi alltid våra studenter att utveckla aktivt tänkande, vi stimulerar kreativitet, innovativ utveckling och lagarbete så att våra akademiker kan möta utmaningarna och påskyndade tekniska förändringar.

  • San Pedro

  Vårt mål är att genom utbildning, forskning och social projektion utbilda högt engagerade yrkesverksamma som kan utvecklas i en nationell och internationell miljö med en hög anda av forskning och innovation, solid moral, djup mänsklig känslighet och en tydlig framtidsvision .

  • San José

  FUNDEPOS-universitetet utvecklas i Costa Rica som ett resultat av tre historiska utbildningshändelser inom ekonomisk vetenskap. Den första av dessa med ankomsten av National University 1983, med huvudkontor i San Diego, Kalifornien, USA, som inrättade det första professionella magisterprogrammet i företagsekonomi i landet. Det andra historiska ögonblicket inträffade 1993 när programmet överfördes, i termer av dess administration, till University of Costa Rica (UCR). För detta ändamål skapades Foundation for Postgraduate Studies and Research in Economic Sciences (FUNDEPOS).

  • Heredia

  UNA föregås av Escuela Normal de Costa Rica (1914), tillägnad utbildning av lärare, och Escuela Normal Superior (1968), vars engagemang var utbildning av gymnasielärare. Från båda institutionerna ärvde han inte bara infrastrukturen utan också en pedagogisk kultur som senare skulle påverka hans pedagogiska undervisning och humanistiska kallelse. När UNA skapades blev Pérez Zeledón och Liberia Normal Schools regionala delar av det nya statliga universitetet.

  • San José

  På grund av sin prestige och bana är Castro Carazo University kallat att garantera, för alla människor, utan åtskillnad mellan etniskt ursprung, kön, ålder, olika förmågor, socialt tillstånd, hälsotillstånd, religion, åsikter, preferenser eller civilstånd, tillgång till kvalitetsmiljöer för undervisning och lärande. Genom en relevant och effektiv högre utbildning syftar Castro Carazo University till att bidra till individuellt och kollektivt välbefinnande, och utvecklar i sina studenter förmågan att uppnå sina drömmar, professionella mål och full intellektuell potential. På samma sätt ger det dem möjlighet att ta sitt gemensamma ansvar, som företagsamma, produktiva, kreativa och etiska medborgare, i en föränderlig och mångkulturell värld. För detta erbjuder Castro Carazo University formella och icke-formella program för allmän, yrkesmässig och miljöbevarande utbildning. Det tillhandahåller också studentutvecklings- och supporttjänster för att säkerställa att eleverna lyckas i sina livsplaner.

  • San José

  San Marcos University har sitt ursprung i den första handelsskolan som grundades i Costa Rica 1922, under namnet Manuel Aragón School of Commerce, specialiserat på undervisning i redovisning och handel, ett namn som förblev i kraft under många år . Med tiden har det privata kommersiella utbildningssystemet i vårt land utvecklats och den första kommersiella utbildningsinstitutionen förvandlades till en Parauniversitetsinstitution 1974, med namnet Instituto de Profesionalización en Ciencias Accountants Manuel Aragón (IPECCO), och bevarade som det var i sitt ursprung specialiteten i undervisningen i redovisning och företagsekonomi.

  • Curridabat

  UACA öppnade sina dörrar för studenter 1976 som en ideell stiftelse, i enlighet med lagstiftningen i Costa Rica. Det har varit det första privata universitetet i denna nation. Vår vision "Att bli det enastående universitetet i Costa Rica inom akademiker, i forskning och i dess sociala projektion." Vårt uppdrag "Att utbilda proffs i ett ramverk av respekt och frihet, med ett disciplinerat sinne i logiskt och kreativt tänkande och en omtänksam och humanistisk attityd."