Keystone logo
Andorra

Bästa universiteten för MBA Program i Andorra 2024

Antal institutioner: 5
  • Encamp, Andorra

  Vatel Andorra International Hotel and Tourism School är en institution som har tillbringat 40 år med att förbereda framtida chefer och chefer för den internationella hotellbranschen. Hans utbildning består av en kandidatexamen i International Hotel Management. Vatel utbildning sträcker sig till 34 länder, med 55 skolor, med mer än 9 000 elever, 39 000 utexaminerade runt om i världen, 520 lärare och ett nätverk av viktiga samarbetspartners runt om i världen.

  • Andorra la Vella, Andorra

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Sant Julià de Lòria, Andorra

  Andorra Aviation Academy ligger i Furstendömet Andorra. Inspirerat av en grupp flygentusiaster undertecknades i juni 2015 ett avtal om att skapa detta unika flygprogram med Andorras regering och universitetet i Andorra.

  • La Massana, Andorra

  Känn oss! VÅR MISSION Att erbjuda en högskoleutbildning av hög kvalitet är vårt huvuduppdrag. Vi vill att människor som vill lära sig på ett flexibelt och bekvämt sätt, att de kan förbättra sina yrkeskunskaper och framför allt att de också kan växa och utvecklas ur ett mänskligt perspektiv. VÅR VISION AV UTBILDAREN Vårt pedagogiska förslag anser att utbildning och utbildning inte kan genomföras om det inte är med medicineringen från ett team av kompetenta, stödjande lärare, förenade i det uppdrag som de har anförtrotts och kan arbeta "tillsammans och genom förening" . Alla medlemmar i utbildningsgemenskapen är en del av detta team: lärare, forskare, administrativ och teknisk personal etc. VÅR VISION OM UTBILDNINGSVIRKLIGHETEN Vi anser att utbildningsförhållandet alltid bör tillföras broderskap och respekt. Av denna anledning baserar vi den uppmärksamhet som varje elev ges på att välkomna, lyssna, känna till deras behov och på det ständiga intresset att främja deras integrerade tillväxt.

  • Sant Julià de Lòria, Andorra

  University of Andorra (UdA) är det enda offentliga universitetet i Furstendömet Andorra, en mikrostat i hjärtat av Pyrenéerna. Högre utbildning i landet började 1988 med skapandet av School of Nursing och School of Computer Science, vilket gav upphov till universitetet i Andorra, vars campus har varit beläget i centrum av Sant Julià de Lòria sedan 2004.