Yale MBA för chefer:
Ledarskap i sjukvården

Programmet

Yale MBA för chefer: Ledarskap i sjukvårdsprogrammet är ett intensivt 22-månaders Executive MBA-program som leder till en Yale MBA-examen. Utformad speciellt för nuvarande yrkesverksamma som strävar efter att leda förändring inom vårdindustrin, lär det här MBA-programmet studenterna ledarskap och affärsförmåga som krävs för att ta itu med de mest angelägna frågorna i spetsen för en ständigt utvecklad vårdindustri.

Executive format programmet gör det möjligt för yrkesverksamma att tjäna en Yale MBA samtidigt som de fortsätter sin karriär inom sina respektive områden. Våra studenter kommer från olika yrkesbakgrunder och miljön främjar samarbete för att bredda perspektiv och möjliggöra en bättre uppskattning av de unika utmaningarna inom vården. Som ett resultat är våra elever mer säkra på att göra de kritiska beslut som krävs för förändring.

Viktiga delar av programmet:

  • Yale School of Managements innovativa, integrerade kärnplan
  • MBA läroplan med ett specialiserat fokus på hälsoverksamheten
  • Tillgång till resurser i världsklass på Yale University
  • Små klassstorlekar och intima kohortgemenskaper av proffs med demonstrerat ledarskap vid korsningen av företag och samhälle
  • Omfattande alumni nätverk av globala sjukvård och företagsledare
  • Executive education format för att underlätta fortsättning på heltidsanställning
  • Yale MBA-examen


De stränga kurserna läggs i sitt verkliga sammanhang av Colloquium in Healthcare Leadership, och ges praktisk tillämpning av Field Studies Program. Colloquiaserien ger framstående utövare från alla aspekter av vården till campus för att träffa studenter i en liten gruppsättning och prata om deras perspektiv på aktuella problem inom vården, deras organisationer, deras arbete och deras karriär. Field Studies är ett årslångt projektbaserat program som integrerar kunskapen och färdigheterna från kurser och colloquia i en aktiv hälso-miljö.

Klasser planeras på fredagar och lördagar varannan vecka, med intensiva uppehållsperioder på två veckor under första sommaren och en vecka i andra. På detta schema kan eleverna fullfölja kraven i Yale MBA på tjugotvå månader. Avläggande av examen är parallell med heltid MBA-klassen.

Vem väljer Yale Leadership in Healthcare MBA

MBA for Executives läroplan och pedagogisk design återspeglar vårt engagemang för att utbilda ledare för roller som är både integrerade och strategiska, och där de kommer att vara avgörande för att ställa in riktningen för sina organisationer. Vi lägger också hög prioritet på att sammanföra studenter vars yrkesmässiga mångfald låter dem lära av varandra samtidigt som de lär sig från sina professorer. Det betyder yrkesverksamma från alla typer av vårdorganisationer - och till och med från organisationer utanför vården som betjänar vårdkunder eller kunder - hittar ledarskapet i hälsovårds MBA en ovärderlig tillgång som de bedriver sina personliga och professionella mål.

Varför du bör överväga Yale MBA för chefer

CURRICULUM

Genom Yales innovativa integrerade MBA-läroplan lär du dig grundläggande affärsfärdigheter i ett rikt sammanhang. Avancerade kurser med Yale-fakulteten ger dig en djup förståelse för de största problemen inom vårdindustrin.


KALENDER

Schemat gör att du kan få en rigorös yrkesutbildning utan att störa din karriär eller störa ditt liv. Våra online arbetsmiljöer gör det möjligt för dig att träffa projektteam och professorer även när du inte är på campus. Och våra klasser slutar på ett schema som tillåter dig att studera med resten av universitetet.

KOLLEGOR

Dina klasskamrater och professorer blir ett livslångt professionellt supportnätverk. Ledarskap inom sjukvårdsparametrar från andra år kommer att utöka det nätverket. och du kommer att vara medlem i ett Yale Healthcare Leadership-samfund som inkluderar akademiker från Yale College, Yale School of Medicine, Yale School of Public Health, Yale School of Nursing, och Yales avancerade vetenskapsprogram, samt akademiker från Management School heltidsprogram, som alla kan hittas i nyckelpositioner i alla hörn av vårdsektorn.

Program undervisas på:
Engelska

Se 10 fler kurser från Yale School of Management »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Sep 2019
Duration
22 månader
Heltid
Pris
129,000 USD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum