AACSB Accredited

West Virginia University ombyggda, 12-månaders, heltid Master of Business Administration (MBA) programmet ger eleverna verkliga erfarenheter och möjligheter för dem att växa inom staten West Virginia och utöver.

antagning

förutsättningar

Studenter som går in i MBA-programmet måste ha förtjänat en C eller bättre i följande grundutbildningskurser före anmälan. Godkännande av programmet är inte beroende av tidigare kursförutsättningar. Studenter som inte har fullgjort de obligatoriska kurserna som en del av grundutbildningen kommer att behöva delta i ett intensivt treveckors startläger omedelbart innan programmets start.

 • Introduktion till redovisning
  • ACCT 201 och 202. Principer för redovisning: Begreppen, principerna och förfarandena för beredning, analys och tolkning av finansiella rapporter.
 • Introduktion till ekonomi
 • ECON 201 och 202: Ekonomiska principer: Inledande ekonomisk analys. Konkurrensbeteende hos företagen, prisbestämning, effektivitet i produktion och eget kapital i distributionen.

Om din grundutbildning studerades vid ett annat högskola eller universitet kan ovanstående beskrivningar fungera som ett sätt att bestämma en motsvarande ersättare.

Ansökningsprocess

Sökande måste vara antagen till WVU som doktorand med 2110 som huvudkod.

 1. Ange WVU Application Portal.
 2. Skapa ett användarnamn och lösenord.
 3. När ett konto har skapats kan sökandena ändra ansökan efter eget gottfinnande. Vänligen fyll i alla frågor som ställts.
 4. När du väljer en startperiod väljer du "sommar".
 5. Ladda upp ett aktuellt CV: Ditt CV ska innehålla tillräcklig information för antagningskommittén för att spåra hela din professionella arbetshistoria och bör ange eventuella relevanta anslutningar.
 6. Begär 1-3 rekommendationsrekommendationer via onlineportalen. Individuella bokstäver bör inte överstiga en sida: Vi rekommenderar att din referens ger någon information som inte finns i andra material som skickas in. Ämnen med hänsyn till din förmåga att arbeta med andra, din disciplin och ambition, ledarskapspotential mm bör behandlas. Ditt referensbrev ska täcka de kvalifikationer som krävs för att du ska lyckas i det program som du ansöker om.
 7. Skapa ett uttalande (inte att överskrida en sida): Din uppgift om syfte ska vara en kort, ensidig uppsats som beskriver ditt intresse för programmet, varför du vill driva programmet på WVU, hur programmet ska hjälpa dig nå dina karriärmål och eventuella ytterligare uppgifter som kan vara nödvändiga för att förstå din kandidatur.
 8. Betala ansökningsavgift.
 9. Lämna in ansökan.
 10. Sökande ska då skicka sina utskrifter till WVU: s Admissionsansökan. Om sökandens grundskola erbjuder "e-script" (en officiell elektronisk kopia av utskrifter), maila utskrifterna till GraduateAdmissions@mail.wvu.edu. Detta kommer att bidra till att påskynda antagningsprocessen. Om de inte erbjuder den här tjänsten, vänligen skicka dina officiella utskrifter till:
  West Virginia University Office of Graduate Admissions och rekrytering
  PO Box 6510
  Morgantown, WV 26506-6510
 11. För sökande som lämnar in GMAT / GRE-poäng är program GMAT-koden C2S-6D-61 eller 5904 för GRE.
 12. Internationella studenter är skyldiga att skicka in till TOEFL eller IELTS poäng. Krävs för internationella studenter. Företagsekonomin

Ansökningarna kommer att granskas på rullande basis när alla delar av ansökan har inkommit, inklusive transkript, testresultat och rekommendationsbrev. Ansökningar som mottas efter den 1 mars kommer att granskas baserat på ledigt utrymme i klassen.

Vårt MBA-program skapar nya vägar för studenter genom erfarenhetsinlärning och uppsökning.

Dubbelgrader

Tjäna din MBA samtidigt som du bedriver en MS i ekonomi, industriella relationer eller Sports Management; en mästare av folkhälsa, DDS eller MD.

AACSB ackrediterad

WVU College of Business and Economics är ackrediterad av AACSB International, den viktigaste ackrediteringsorganisationen för handelshögskolor. Endast 5% av handelshögskolorna världen över uppnår denna distinktion.

Ett bra värde

En bra utbildning till en överkomlig kostnad - vi erbjuder konkurrenskraftiga undervisningsavgifter och stipendier tillsammans med att subventionera kostnaden för den nödvändiga internationella resan.

Ett globalt perspektiv

44% av vår nuvarande MBA-klass består av internationella studenter från tre kontinenter. Dessutom deltar alla inhemska MBA-studenter i en tio dagars internationell resa i Europa eller Asien som en del av kursen.

Program undervisas på:
 • Engelska
Senast uppdaterad Oktober 8, 2018
Denna kurs är På campus
Startdatum
Aug 2019
Duration
12 månader
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Aug 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Aug 2019