Drucker School Executive Management Programmet (EMP) letar efter proffs som har lyckats i affärer, men vill förbereda sig för framtida framsteg. Vi försöker att registrera väl avrundade individer som har starka analytiska och kommunikativa färdigheter, samt en rekord av framsteg i ledningen. Vi väljer studenter från ett brett utbud av branscher och bakgrunder. Vi vill ha människor som kommer att dra nytta av, såväl som bidra, i vår dynamiska klassrumsmiljö. Kandidater till EMP måste ha ett minimum av:

* Fem års mellan- eller högre nivåhantering eller yrkeserfarenhet.
* En amerikansk kandidatexamen eller motsvarande

Vi behöver inte GMAT eller GRE för tillträde till EMP. Vi behöver:

- En Claremont Graduate University ansökan (tryckt eller online)

- Officiella kopior av alla akademiska och akademiska utskrivningar.

- Tre rekommendationsbrev.

- Din karriärutlåtelse.

- Ditt CV.

- TOEFL resultat för internationella studenter.

- En ansökningsavgift på 60,00 USD.

- En personlig intervju med dig. Detta kan schemaläggas efter att din ansökan har mottagits.

Drucker Executive Management Program (EMP) studenter kommer från ett otroligt brett spektrum av branscher - företag, privat, statlig och ideell - och ett brett utbud av etniska bakgrunder. Denna mångfald introducerar en rad olika perspektiv i klassrummet och genererar livliga och insiktsfulla diskussioner. Du kommer att bli imponerad av dina kamraters intelligens, erfarenhet och fräscha synpunkter, och hur de kommer att ge dig större förståelse för dagens näringsliv, både nationellt och globalt.

Det breda utbudet av kunskap som våra studenter tar med till klassrummet uppmuntrar dig att öppna upp för idéer som du inte skulle ha haft möjlighet att utforska utan att komma hit. Det ger dig chansen att tänka på djupa sätt, springa utöver din egen erfarenhet och tänka överväga problem som påverkar världen.

Ut studenterna är noterade för sin iver att utforska och lära av andra industrier och miljöer än deras egna. Det är inte ovanligt för vår fakultet att kommentera hur imponerad de är med antalet studenter som väljer att arbeta på projekt som inte är direkt relaterade eller associerade med en studerandes företag eller handel.

På Drucker School, vi avskyr gränser. Du uppmanas att interagera så mycket som du vill med andra studenter, alumner och nuvarande framtidsutsikter, liksom deras familjer. Det är en del av vår strävan att främja anslutningar och samhällen som går utöver klassrummet och ökar ditt personliga och professionella nätverk. Om du söker råd om en arbetsproblem kan vi även få kontakt med fakultet, studenter eller alumner med erfarenhet som kan hjälpa till.

Sammanfattning av våra EMP-studenter
Medelålder: 42
Genomsnittliga år av ledarskaps erfarenhet: 15

Andel kvinnor: 45%

Program undervisas på:
Engelska

Se 1 fler kurser från Peter F. Drucker and Masatoshi Ito Graduate School of Management, Claremont Graduate University »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
3 terminer
Deltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum