Executive MBA- programmet på Marriott School of Management kommer att vara de mest utmanande två år av ditt liv. Den här intensiva upplevelsen är utformad för den yrkesverksamma som ger professionell undervisning i världsklass i en unik atmosfär. Vi betonar inte bara utvecklingen av rigorösa analysverktyg och problemlösningsförmåga utan även tillämpningen av moraliska principer som behövs för att använda dessa förmågor klokt. Vi vill hjälpa till att utveckla kompletta chefer och ledare: män och kvinnor med enastående yrkeskapacitet men även män och kvinnor med integritet, tro och stark moralisk karaktär som kommer att påverka världen för gott.

Brigham Young University är känt för att undervisa excellens. Marriott School of Management fakultetsmedlemmar som undervisar i vårt EMBA-program är våra allra bästa instruktörer. Inte bara har de haft omfattande lärarupplevelse. de flesta har också haft betydande ledarskap och konsultupplevelse. Förutom denna stimulerande fakultet kommer din EMBA-erfarenhet att berikas av de begåvade och välförberedda studenterna du kommer att arbeta med. Precis som du kommer dina medstudenter att vara noggrant utvalda för att få till programmet ett stort antal ledarskaps erfarenheter från olika typer av organisationer.

Vårt program är inte lätt. Det kräver hårt arbete, långa timmar, engagemang och offer. Men om du frågar våra tidigare akademiker kommer de att berätta att belöningarna är stora när det gäller personlig tillväxt, professionell utveckling och bildandet av livslånga föreningar med fakultet, personal och medstudenter.

Program Syfte

BYU Executive MBA (EMBA) Program kommer att attrahera, erkänna och examina studenter som är engagerade i BYU: s unika uppdrag. Syftet med programmet är att inkludera

  • Hjälp varje elev att stärka sitt eller hennes vittnesbörd om Jesu Kristi återställda evangelium
  • Utveckla i elever de ledarskap som hjälper dem att bli inflytelserika ledare i deras hem, deras kyrka, deras samhälle och deras yrken
  • Utöka vår studerandes vision om sina möjligheter och möjligheter till deras framtida yrkesutveckling och service

Förväntade lärandesultat

Studenter i BYU: s EMBA-program kommer att

  • Utveckla en bättre förståelse för hur tro och professionell prestation är komplementära
  • Lär dig att arbeta i grupper och vara en del av effektiva team
  • Kunna kommunicera effektivt, både muntligt och skriftligt
  • Öka deras förmåga att översätta etiska värden i affärspraxis
  • Utveckla förmågan att använda teknik effektivt
  • Kunna delta aktivt i en global miljö
  • Bli skicklig i ämnet av examen

Målgrupp


Minst 5 års heltidsarbete arbetslivserfarenhet med en grundutbildning från en ackrediterad högskola eller universitet.

Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
23 månader
Deltid
Pris
38,000 USD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag